Registrovan 361 slučaj malih boginja

Ostavite komentar


  1. Vakcinacija za uzročnike koji se prenose vodom za piće nisu deo obaveznog kalendara vakcinacije dece a deca na selima nemaju kontrolu ispravnosti vode u bunarima ?!Koliki je rizik od epidemija?Koje su mere zastite?Na selima nismo obavesteni o ispravnosti vode sto je ustavno pravo o zivotnoj sredini.Epidemije koje mogu nastati su hidrične epidemije vezane za propuste u održavanju i hlorisanju vode u bunarima, ali i za kupanja u higijenski neodržavanim individualnim bunarima.

Ostavite komentar


Društvo

"Nemam ja uranijum pa da ih prskam njime": Srđan Škoro za Danas povodom navoda da je pretio Danilu Vučiću 8

„Nemam ja uranijum pa da ih prskam njime“: Srđan Škoro za Danas povodom navoda da je pretio Danilu Vučiću

Predsednik, premijer, predsednica Narodne skupštine, ministar informisanja i još mnogi visoki državni funkcioneri procenili su da je Danilo Vučić ponovo ugrožen, zbog izjave novinara Srđana Škora koju su i oni i provladini mediji pogrešno preneli, a potom optužili da poziva na njegovo ubistvo. Škoro za Danas kaže da se iza ovih napada na njega krije nešto mnogo veće, opasnije po građane Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.