Reka Pek biće za ugled

Zahvaljujući pomoći Evropske unije u projektu zaštite voda

Ostavite komentar


  1. Rođen sam i provep detinjstvo i mladost na obali ove prelepe zlatne reke. Pamtim kako je bila čista i bistra voda tako da smo je normalno svi pili! Radujem se i zahvalan sam Evropskoj uniji na finansijskoj pomoći, angažovanju opština Veliko Gradište, Kučevo i Majdanpek, organizaciji civilnog društva Unija ekologa – UNEKO iz Beogradaa i stručnjacima koji su radili na ovom projektu. Radujem se da će opet zlatni Pek bistar i pitak kao što je bio..

  2. Ja sam rođen na obali reke Peka pre 73 godine i pilismo bistru vodu iz reke. Skoro sam bio u rodnom kraju i Kad sam video katastrofu ove reke u gorem je stanju nego 2012., frapirao sam se i ipričao o ovom vašem člaku i projektu. NIKO O TOM PROJEKTU NEZNA NIŠTA. DOBRO BI BILO DA PROVERITE SVE OVO OKO OVPOG PROJEKTA I OBAVESTITE NAROD I GLASAČE PRED IZBORE DA NAROD MALO OTVORI OČI I RAZMISLI KOME DA DA POVERENJE. A AKO JE TO STVARNO TAKO KAKO SAM ČUO TJ NISAM ČUO MOŽDA BI BILO POSLA I ZA JAVNOG TUŽIOCA. Pozdrav!

Ostavite komentar


Društvo

Radosavljević: Priština se bavi prisilnom integracijom teritorije, a ne integracijom stanovništva na severu 9

Radosavljević: Priština se bavi prisilnom integracijom teritorije, a ne integracijom stanovništva na severu

U komentarima na plan redosleda sprovođenja dogovora iz dijaloga od prošle godine koje je Priština dostavila Briselu, prema tvrdnjama iz kosovske vlade, navodi se da je Kosovo ispunilo deo svojih obaveza, a izvršna direktorka nevladine organizacije Nova društvena inicijativa Jovana Radosavljević tim povodom za Kosovo onlajn kaže da se ono što je Kosovo uradilo svodi na to da je došlo do potpune dezintegracije kosovskih Srba, odnosno srpskih institucija na Kosovu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.