Rekonstrukcija ulica u užičkom naselju Turica 1Foto: Grad Užice

U užičkom naselju Turica je završena rekonstrukcija Mileševske ulice, a narednih dana očekuje se i završetak rekonstrukcije Požeške ulice.

Snežana Milutinović, direktorka JKP Niskogradnja je navela je da je za radove u tim ulicama izdvojeno oko tri miliona dinara iz gradskog budžeta.

Radmila Baćković Šojić, načelnica Gradske uprave za infrastrukturu i razvoj, najavila je rekonstrukciju Ulice Ive Andrića, istakla da su sredstva izdvojena za nastavavak gradnje sekundarne kanalizacione mreže i da je 12 miliona dinara planirano za izgradnju sportskog i dečijeg igrališta.

„Posle izgradnje fekalnog kolektora i prepumpne stanice počeće izgradnja sekundarne mreže i priključenja oko 110 domaćinstava, za šta je izdvojeno više od 30 miliona dinara“, rekla je Baćković Šojić i istakla da tim ulaganjima lokalna samouprava želi da poboljša uslove za život u tom užičkom naselju.

Član Gradskog veća Vladimir Sinđelić je kazao da se, osim u tom delu grada, radovi izvode na putevima u Staparima, Karanu, Krvavcima i Buaru.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari