Rektor Arsenijević neobavešten o smeni

Ministar prosvete Mladen Šarčević potvrdio da je potpisao rešenje o promeni čelnog čoveka Univerziteta u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Red je bio da Arsenijevic napokn bude smenjen ybog brojnih prestupa, nepotizma, kršenja zakona, mizoginije, seksizma i zbog stvaranja proklete avlije i prvatizovane firme od Univerziteta u Kragujevcu. Jasno je da će biti otpora, pošto je Arsenijević napravio sigurnu kuću od Univerziteta za sve prvoborce index afere. Veliki je strah njega i ljudi oko njega od istine koja izlazi na videlo. Pominjanje nepopularnih političara i penzionera ima samo jedan cilj, a to je da skrene pažnju sa lične odgovornosti, sada već bivšeg, rektora Nebojše Arsenijevića.

  2. Ispada da je u ovoj zemlji pravda selektivna… Ako zanemarimo cinjenicu da rektor nije SNS kadar i da su hajku protiv njega startovali profesori penzioneri/odbornici SNS u lokalnom parlamentu, onda se namece pitanje sta je sa ostalim aferama koje su potresale Univerzitet u Kragujevcu i pre rektora Arsenijevica? Sta je sa akterima afere indeks? Tu je drzava pala na ispitu, a i ministarstvo jer nije proteralo nemoralne profesore koji bi u normalnoj zemlji robijali. Zasto jos bahatiji dekan Masinskog prof. Dr Miroslav Babic nije u zatvoru zbog utaje poreza i prisvajanja 200 000 evra iz fakultetske kase ciji su saucesnici bili prof. dr. Aleksandra Jankovic, njen ljubavnik prof. Jeremic i ostali, kada postoje jasni dokazi? Kada ce biti provereni ostali slucajevi nepotizma i rodjacko zaposljavanje? Rektor je samo vrh ledenog brega! Isti slucaj je i na ostalim fakultetima. Proverite Univerzitet u Nisu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.