Rektor Bogoslovije na Cetinju: Zakon je neustavan

Ostavite komentar


  1. Postaje interesentan izbor gostiju po temama. Istoricar koji bi da se bavi buducnoscu i ne zanima ga istorija, politicar gradjanske orijentacije kome su gradjanska prava interentna samo odredjenim grupama. Ako je kriterijum ko je potpisivao apel a ko ne, mislim da tamo ima daleko boljih istoricara ili politicara, koji su u svakom slucaju mnogo veci autoriteti na temu kao i samim gostima.

    1. Najbolje bi, svakako bilo, da je pozvan mitropolit Amfilohije, episkop bački Irinej, Vaseljenski patrijarh Vartolomej. Neizostavno Miraš Dedeić i Duško Marković

  2. Gledao sam emisiju Utisak nedelje od početka do kraja. Olevik je pokazao veliko neznanje materije i veliku ostrašćenost u podršci diktatora Mila Đukanovića.Baš čudno za čoveka koji se predstavlja kao tzv. demokrata, sve smo videli sinoć i sve nam je jasno. A gdin Samardžić je predavač na privatnom univerzitetu čiji je vlasnik Milo Đukanović. I tu nam je sve jasno.
    Olja Bećković je kao i uvek odlična.

    1. Jedino nam nije jasno kako neki gledalac tako naivno pita Olenika koje je nacionalnosti e to su oni vjernici spc kojima se nijesu svdjela imena u vozu Strpci a isti takvi tkz vjernici protestuju

  3. kada želiš da znaš nešto o komunizmu, čitaš Marksa ( ko je imao marksizam u školi, zna da je to bilo kao u filmu varljivo leto 68`). Kada neko želi da se bavi crkvom, onda treba da ide u crkvu, da čita sveto pismo ili se bavi teologijom. kada neko želi da se stvari kompromituju, onda to svodi na pitanje, u ovom slučaju plažu buljarice. u nekim drugim slučajevima, sitne primere korupcije. i inače, amerika kada ruši vladu u venecueli, ona prvo na što se poziva je korupcija.. kada je u pitanju turska, sledi deklaracija o genocidu nad jermenima. potrošila se priča o oružju za masovno uništenje.

  4. Gledao sam utisak sa velikom pažnjom.Hvala bogu da SPC ima onako pametnog coveka kao sto je g.Perovic.

    1. Takvi su ti bili Ljotic Draza Nedic pa sad trazis rehabilitaciju za te pametnjakovice

  5. Ne znam u čemu je problem i čemu tolika galama. Neće Crna Gora da nastavi put u budućnost a da ne poništi otimačinu nastalu posle okupacije od strane trupa Aleksandra Karađorđevića 1918. godine. Takođe, neće Crna Gora dalje da ne pronađe i sankcioniše činovnike koji su crnogorsku imovinu nelegalno uknjižili na Beograd. Od 17 crkava koje su za svoje pare i svojim radom zidali stanovnici Njeguša (to sigurno zna sveštenik koji je učestvovao u emisiji) 16 je uknjiženo na Srpsku crkvu, od toga 2 na Beogradsku patrijaršiju. Samo nenormalan čovek može da tvrdi da je to zakonito i moralno. Ovaj zakon će da se poštuje ili Crne Gore neće biti. Ako tamo išta može da odlučuje firma koja popove koljače proizvodi u svece i čiji poglavar Crnogorce naziva komunističkom kopiladi, onda Crna Gora ne treba ni da postoji. Olja Bećković je vrlo pristrasno pozvala goste 3 : 1 i sve vreme navijala za protivnike zakona. Ko veli, da ne bude opet na privremenom radu u nekim novinama.

    1. Kako je moguce da ljudi sto se zovu cetnici brane drzavu jedini se suprotstave fasizmu i na kraju kao porazeni napustaju zemlju zajedno sa neprijateljem.Sto ne ostadose da se ponosimo s njima.Ovako sto drugo da su no izdajnici i kolaboracionisti to smety olji logicarki

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.