Rektorka BU: Pad za 200 mesta na Šangajskoj listi pravi potres

Ostavite komentar


  1. Uz dužno poštovanje, rektorka nije razmišljala da da ostavku kao moralni čin? Pošto je to njen neuspeh kao rukovidioca BU.

    1. Tačno tako, a svi ti likovi koji nisu shvatili kada treba da podnesu ostavku moraju da budu bespovratno najureni

  2. Gospodjo nemo se sikirate, sad kad krenu citati o uzgoju pamuka u Srbiji, ima da skočimo 300 mesta, samo nebo je granica. I šteta što se doktorat dr Neše zagubio, kolko bi tek tu citata dobili, to pod hitno da se nadje

  3. sestro slatka,kreni od lažnih doktorata,lažnih profesora i falsifikata,sve vam je nešto “ko fol“.previše lažnjaka,ne djelujete stvarno već kao imitacija. oslobodite se stranačkih stega i radite profesionalno ili će sledeće godine biti ponovo pad za još par stotina mjesta.

  4. Sad ce Nesa Toma, mali i ovi soferi sto brzopotezno zavrsise visoke skole da urade po neki rad. I odmah ima da im se pokloni ceo svet. Bicemo sa njima prvi na Sangaj listi.

  5. nauka i građanski moral su jedno, toga u Srbiji nema već oko 30 g. Da bi bilo nauke pored finansija potreban je i moral i samih naučnika kao i poltičara i naroda. Ničega od toga nema ni na vidiku. Haos se iz godine u godinu uvećava. Stiče se utisak da je cilj političke elite prema nauci i profesuri ideologija „PolPota u rukavicama“!

  6. Slušajte rektorko, ne bečite se. Podnosite hitno ostavku! Ne samo zbog Šangaja, nego i zbog plagiranog doktorata Siniše Malog, ali i zbog toga što je AV uzeo, ne zarezujući Vas ič, da rešava pitanja naučnog rejtinga u društvu sa geografom Šarčevićem, penzionerom Stoletom Radenovićem i plagijatorom Sinišom Malim. Pa taj plagijat podržavate, prvo kao prorektorka za nastavu tri godine, pa sad kao rektorka dve. Ostavka je za Vas spas!

    1. Tako je! Da ne govorimo o zataskavanju teskih autoplagijata, prestampanih radova i vec objavljenih fiktivnih doktorata koji se ne oduzimaju. To je isto kao plagijati, i rektorka godinama radi na zataskavanju toga, a to se vidi iz cinjenice da je BU verovatno jedini univerzitet na Sangajskoj listi koji jos nije konstatovao ni oduzeo ni kedan neoriginalni (plagirani ili autoplagirani), dakle fiktivni, foktorat. Stoga: ostavka!!!

  7. S obzirom na sve ove na vlasti sa falsifikovanim diplomama i visim statusima, cudi da smo uopste na bilo kojoj listi.

  8. Dajte bre menjajte -smenjujte ovog SNS bota! Vidite da radi simultano na unistavanju Univerziteta! Ovoj botini ne znaci nista ni da Univerzitet ispadne sa sangajske liste! Svejedno joj je sto uveliko cveta plagiranje doktorata,kupovina diploma…sta je ovo?? Sklanjajte vise ovu zenu!

    1. Ivanka Popovic sprecava oduzimanje plagiranih i autoplagiranih doktorata. 3 godine je ucestvovala u zataskavanju kao prorektor, i sada nastavlja kao rektor. Ovo je nepodnosljivo stanje!!! Ni jedan jedini neoriginalni doktorat!!! Zsista, slanjajte ovu zenu, zaista!!! Ne mozemo vise da radimo sa studentima i postenim doktorandima i da gledamo mafiju na univerzitetu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.