Rektorka UB: Uspeh biti među 500 najboljih univerziteta

Ostavite komentar


  1. Da je to rekla žena sa pijace Skadarlija koja hvali svoje djakove krompira moglo bi da se prihvati .Ali od rektorke BU se očekuje viši nivo izražavanja . 500 najboljih ,kako to nepismeno zvuči.

  2. Ma kakav BU, nas cilj je jasan – dualno obrazovanje Znaci Sbija na listi motaca kablova najmanje u prvih pet na planeti

  3. Sve farsa do farse. Nek nas rangiraju i u p4vih 100 (greskom), mi sada znamo kako se BU nosi s a elementarnim akademskim pravilima. U takvoj atmosferi, rektorka ce uskoro morati da objasni kolicinu mediokritetat i ljudi bez vizije u nastavnickoj ekipi BU. Zena nikako da shvati – univerzitet je ogledalo drzave. A nas je – nije tajna – postao tako neugledan i sraman, da se ni u onim zemljama koje se smatraju zaostalijim ne mozemo osecati kao da smo za nekakav kvalitet u prednosti. Strasno je, poneki izuzetak nije dovoljan to da popravi.

  4. kako kod gospodje pada kriterij. iduce godine bit ce uspeh biti medju 2000 univerziteta. sramota.

  5. Ali kada bi se pozabavili resavanju problema „uskog grla“ na fakultetima bili bi jos bolji. Preko 300 studenata Geografskog fakulteta ne moze da ostvari svoj cilj i diplomira ,samo zbog jednog predmeta. Zato ministarstvo i rektorat sto pre da pocnu da resavaju ovakve probleme.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.