REM: Kršenje zakona u „Mentalnom razgibavanju“, AJB, N1 i Nova S pod redovnim nadzorom

Ostavite komentar


    1. Mentalno razgibavanje lek za dušu. Ajte ukinite nam i to jedino zadovoljstvo. Sram vas bilo

      1. Mentalno razgibavanje je vrhunski humor. Kome smeta ne mora da slusa. Meni ne prija rts pink pa ih ne gledam niti komentarisem

        1. Hm, znači, one isfrustrirane i psihički poremećene osobe u zadruzi i parovima možemo da gledamo, sve sa psovkama, vrištanjem i tučama, a komediju koja nam razgaljuje dušu hoćete da nam ukinete! Pa,šta kažu vaši iz Evrope na to, a? Ništa, sve ok, samo da im završite obećano!Nanu li vam nanulinu i vama i demokratskoj Evropi!

  1. Samo neka REM osmatra i posmatra. Ima u Evropi neko ko i njih osmatra i posmatra. Samo udriti, brže,jače bolje, do propasti.

  2. Šta je to REM? Jel to ono telo što godinama spava, ne oglašava se,za ništa nije nadležno. Sad se setio, sram ih bilo.

    1. Mislio sam da je reč o bendu. R. E. M., kad ono kotrolori mišljenja. Kod njih nema mogućnosti izbora između plave i pink pilule. Nije ovo Matriks. Ovo je još luđe. Nemojte da odustajete od sebe i od nas, ne gubite nadu. Pojaviće se valjda neki Stanivuković ili Abazović u Srbiji.

  3. Dare i Mare smetaju i Novoj S i N1. Razmislite da li je slucajno sto se Mentalno razgibavanje naslo na tapeti. Oni ponekad spominju migrante, komentarisu kovid i vakcine?

    1. Pa šta ako spominju, spominju migrante i vakcine i TV Happy i Pink i mnoge druge lokalne televizije ali Darko i Marko svoje mišljenje ne nameću drugima i to uvek napomenu

    1. Dareta i Mareta pratim godinama, u ovom ili onom formatu, u njima prepoznajem, pre svega borbu malog coveka. Borbu svakodnevnu protiv nepravde svake vrste. To je za svako postovanje. Kao takvi, prosto ne pripadaju ekipi okupljenoj oko Nove S, N1…ekipi sluga….zato ih sikaniraju, targetiraju….koliko smetaju Vucicu toliko smetaju i svom „posodavcu“.
      Zato, momci, dobro razmislite odakle preti opasnost. I ne prozivajte vise Radulovica, prolazite kroz istog toplog zeca. Niti je on ravnozrmljas niti ste vi izdajnici. Svako dobro!

      1. Bravo, gospođo, na komentaru! U potpunosti se salažem sa Vama. Kada bi većina bila visokoobrazovana, ali u pravom smislu te reči, Darko i Marko ne bi bili meta…nikom!
        Naklon za hrabrost i autentičnost akterima Mentalnog razgibavanja i poziv svim istomišljenicima da im budemo podrška u njihovoj plemenitoj misiji!

        1. Apsolutno se slazem sa Vama!Cesto komentarisemo i porodici i drustvu,da ne da su samo poslednji bastion no i zaista smetaju ekipi na vlasti,jer,ne zaboravimo,behu skinuti prvi sa ekrana.Pre Olje cak.Od mene imaju naklon

      2. Bravo, trebaju nam borci i kritičari, ali ne okupljeni oko neke kvazi-elite, već uistinu samostalni i nezavisni. Čim ih „vi svojatate, više nisu nezavisni. Pustite momke da rade, možda se nešto i pokrene, ili neko nešto nauči od njih.

    2. Šio je najstrašnije po vlast, u mentalnom razgibavanju ima pre svega ISTINE!

  4. Alo REM, pa koji ste vi, potkupljena skupino, da pominjete Mentalno razgibananje. Po čemu oni ne poštuju zakone koje vaši mentori besomučno krše svakodnevno na ovim klozetskim TV kojima ste dali državne frekvencije. Pa oni samo javno ogoljuju sve nebuloze kojima ste zatrpali Srbiju.

  5. Emisija emitovana 2.novembra?????
    Setili se posle 3 i po meseca?Jel to Zekićka pregledala unazad godinu-dve?
    Pa gde ste bili do sada?
    Neverovatno!!!

  6. Odvratno i sramno, pored toliko šunda i kiča ovo navodno telo će da „posmatra“ Mentalno razgibavanje, ubedljivo najslobodniju i najzanimljiviju emisiju na svim televizijama danas. Samo se nadam da će biti lustracija jednog dana, da ovakva ništavila kao što je Zekić ne budu mogla da priđu medijima na kilometar.

  7. Dare i Mare iznose svoje lične stavove i ne krše nikakve norme. Ne nameću svoje stavove kršeći sve norme kao Neki.

  8. Zekićka, Zekićka, ccc. Lutko, mene bi bilo sramota da sebe pogledam u ogledalu, da sam na tvom mestu! Kao i na mestu svih onih koji donose takve odluke u REM-u. Rijalitiji i prostakluk najniže vrste, na nacionalnoj frekvenciji je u redu? Stvarno srce?! Nebulozna skrivena kamera na rts-u, sa prostačkim izražavanjem, isto u redu? Je l’ za to plaćamo rts i vas?!

    Sram vas bre bilo!

    „Sve vas gleda, svemirska policija…svetlost univerzuma…jahači magle!“

  9. Пре овога ме занима када ће тај РЕМ да запази да се готово на свим медијима рекламирају лекови и коцка (кладионице) супротно свим законима? Да ли је могуће да им то промиче већ деценију?

  10. Dare i Mare su moje utociste. Moje budjenje lakse podnesem i kada shvatim u kojoj zemlji zivim. Penzionerka sam. Visoko obrazovana sam. Milica, moje jedino dete zivi i radi u Nemackoj.
    Master je uz pomoc DAAD stipendije zavrsila – mediji i kultura
    Sva vrata su joj se otvorila zahvaljujuci izvrsnom znanju engleskog ( Columbia univesity) i nemackog.
    Ovde bi bila Niko. Nikada partijske. Sa velikim kreditima smo uspele- da ode?
    Moja ambivalentna kaženost.

  11. Dare i Mare su JEDINI koji kazu u emisiji sve iskreno i slobodno,sto zulja one koji boli istina.Ako ih ukinu trebali bi svi na ulice da odbranimo istinu i slobodu govora,ono sto njih dvojica rade u ime svih nas!!!!

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.