REM: Tadić ne poštuje zakone

Reagovanje Saveta REM-a na izjave dela opozicije o radu Regulatornog tela

Ostavite komentar


  1. Zanaci REM je regulatorno telo za zastitu lika i dela predsednika Srbije.
    Taman kad pomislis da si sve video i procitao….
    Dno!

  2. REM ne da ne radi po zakonu (barem ne republike Srbije) već je postao, očigledan, glasnogovornik SNS-a (ili A.V.-a, što izađe na isto). Odbrana najgorih emisija (čak i od aktuelnog ministra, koji se drznuo da kaže istinu u jednom trenutku) više nije dovoljna, sada se prešlo u otvoreni politički agitprop u korist SNS bande (i svih podguznih mušica, naravno) … Ne vredi trošiti reči ni vreme na takav ološ.

  3. Kakav botovski recnik, odise idolopoklonistvo vodji iz ove karikature od saopstenja. Nije ni Tadic cvecka ali naprednjaci su stvarno „obrnuli igricu“. Dno!

  4. Da li u ovom mraku jednoumlja koje je Vučić proizveo višegodišnjim pritiskom na slobodu govora i svega postojećeg, postoji jedna, jedina institucija koja može da pruži tračak svetlosti u zemlji Srbiji?

  5. Ali konstatacija da se u vreme Tadica hapsili neistomišljenici…..smešno. Da je tako bilo Vučić nikada ne bi došao na vlast, nego je baš obrnuto jer su zahvaljujući njihovoj demokratskoj vldavini i ove karikature došle na vlast.

  6. „čija je nekadašnja funkcija trebalo da podrazumeva upravo poštovanje zakona i nemešanje u rad nezavisnih regulatornih tela“. Pa, sta sad do kraja zivota ne sme da kaze nista protiv bilo koje drzavne institucije? Covek je obican gradjanin od 2012. godine, a koliko se razumem u zakone ove drzave pogotovu onaj o slobodi govora, ima apsolutno pravo da to radi. Sramota da oni koji kontrolisu medije koji dostavljaju informacije ne znaju ovako jednostavnu stvar. Zapravo cak i aktivni sluzbenici koji nemaju formalnu moc da posredno ili neposredno uticu na REM imaju to pravo, jer nemesanje vredi samo onda kada se sprovodi sa pozocije moci.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.