Reporter Danasa na Amuljaniju: Lakše preko granice nego do grčkog ostrva

Ovde čak i Grci ne mogu bez sertifikata da nemaju kovid 19

Ostavite komentar


  1. Putovati pod ovakvim uslovima je čisti mazohizam. Bolje je otići u neko obližnje selo, planinu, nego se izlagati ovakvim stresovima- to nije odmor.
    Gledati maskirane ljude, konobare koji na +40 stepeni nose maske, sa svih strana korona-propagandu i to još platiti- suludo je.
    Da je pameti niko ne bi mrdnuo nigde dok se stvari ne normalizuju. Radnici u turizmu i tercijalnim delatnostima bi trebalo malo duže da ostanu bez posla da bi se pobunili i u tom smeru ih je trebalo pogurati, a ne na put na svaku besmislenu naznaku „popuštanja“!!!

    1. Nisu, od početka sezone nisu obavezne napolju. Bile su tokom lokdauna. Sada je isto kao u Srbiji, samo unutra moraju da se nose

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.