Reporter Danasa na licu mesta: Iz Crkve „Svete Trojice“ u Vranju sklonjene oštećene ikone

Ostavite komentar


  1. Ko daje za sebi pravo da ovako nešto uradi? Gde ide ovaj narod? Uvesti javno vešanje za ovako nešto jer smo došli do granice poptunog nepoštovanja!

  2. Javno vesanje? Vama je gospodjo vladika Pahomije. To je vece svetogrdje nego ovaj odvratni, vandalski cin.

  3. Tužan sam zbog tog vandalizma. Ali me čudi da ovako važan i sveti objekat nema video nadzor.

  4. Možda je to pokazivanje stava prema crkvi koja je grešna za najteže zločine koje ne samo da prikriva i ne kažnjava već ih i nagrađuje a država joj finansira skupa kola i velelepne vile i dvorove, pa i na Dedinju, kao bivši patrijarh. Zakleti na skromnost.

  5. „Novinari“, opismenite se. Naziv crkve Svete Trojice ne stavlja se pod navodnike.

  6. Koliko ja znam unutrasnjost kao I spoljasnost hrama je obezbedjena video nadzorom. Kako je moguce da se pocinioc ili vise njih ne mogu na osnovu video materijala sa kamera, identifikovati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.