Rešenja iz katastra stižu u eSanduče na portalu eUprava

Ostavite komentar


  1. још када би регистрација телефона радила како треба, па да користимо овај сервис. Ево чекам верификациони код већ сат времена и нема га да стигне на СМС. И поред добре воље, ово не ради и самим тим не можете да завршите посао.

  2. O kakvom proseku ova govori. Na uknjizbu stana koji je kupljen od GDS (znaci, 100% cista papirologija) sam cekala 9 meseci. I za to vreme poslala vise urgencija. Pa sajt RGZ radi samo ako se odricete prava na zalbu, to je bar lako utvrditi. Zasto ne objave koliko predmeta im je nerasporedjeno… Gospodji iz NALED preporucujem da se malo bolje informise

  3. Kada se otvori e-Uprava daje se i email adresa, tako da ako ima nesto za e-Sanduce trebalo bi da se salje info na email, jer se obicno to proverava cesce! Besmisleno je da mesecima proveravam e-Sanduce u nadi da cu dobiti odgovor od Katastra na koji cekam vise od 5 meseci. Takodje, provera na e-Salter je besmislena. Zato, mora da se precizno definise, da dobijanjem info o nekom dokumentu na e-Sanduce obavezno mora da predhodi info na email, a datum dobijanja posle preuzimanja. Bez toga, bojim se, da ce mnogi propustiti rok za eventualno reagovanje na dobijeni dokument

  4. nazalost ov ne vazi za katastar u Srem. Mitrovici jer tek nakon donosenja dokaza o prijemu resenja od postara menaju podatke u bazi.
    Juce su priv put za to culi ya e sanduce

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.