Reumatolozi najavili protest ispred Ministarstva zdravlja, traže smenu direktora Gorana Radunovića

Ostavite komentar


  1. Poštovani, U Inatitutu za reumatologiju stručni rad se odvija nesmetano, uključujući rad sa studentima, kao i poslediplomcima.
    Navedeni protest motivisan je jedino privilegijama grupe zaposlenih, uz neprimereno politikantstvo i odsustvo saosećajnosti i osećaja za prosperitet zajednice, što se lažno prikazuje kao interes “struke” i privilegovanih pacijenata.

  2. Gde je tu cenjena Ministarka da ukloni tog bahatog lekara da mu se oduzme licenca on nije za rad sa ljudima

  3. U institutu je sve uruseno za vrlo kratko vreme. To osecamo i mi zaposleni a i pacijenti. Čak su i slike svih direktora od 1965 god. sklonjene, pa se čini da institut postoji od 2020god. Mozda i jeste tako ali mi ne znamo jer nam niko nije javio.

  4. Pacijenti znaju da je Goran Radunovic dobar covek I najbolji reumatolog.Sta da mozda budemo za Ivicu Jeremica,Koji saljem svoje pacijente privatno I papreno naplacuje.

  5. Na institutu imam vise godina staza nego mnogi zivota, i do skoro u bilo koje doba dana ili noci, sam znala koja sestra na kom odeljenju radi i koja je glavna, koji lekar na kom odeljenju radi i ko je načelnik. Sada, posto se to menja brzinom svetlosti, to vise niko ne zna a mozda ni sam direktor koji te premestaje i sprovodi. To je samo jedan od problema a ima ih milion.

  6. O tome da li je dobar doktor i kakav je čovek mogu da potvrde nezadovoljni pacijenti koji po nekoliko godina ne mogu da zakažu kontrolu kod istog i bivaju premeštani sa termina na termin i tako godinama… Sramota!!!

  7. Ta koja ima više godina radnog staža na institutu nego mnogi života, ima amneziju od 2020., rotacija lekara i sestara je uvek postojala, više nego u drugim zdravstvenim ustanovama. Očigledno, ona nije rotirana, pa joj je to nepoznato

  8. Mozda ekipa koja organizuje strajk sa Ivicom Jeremicem,snimi I neku seriju.Cisto da se pacijenti malo jos zabave I nasmeju.Posto ocigledno nemaju pametnija posla.

  9. Bio sam pre dva meseca na Institutu na pregled, veoma sam zadovoljan, posebno sa Doktorkom ali i celim osobljem. Sve funkcioniše i to u roku.
    A Direktori dolaze i odlaze, kao i Generali, Predsednici, Ministri…. šta je tu čudno. Bitno da institucija radi i ima sistem, gde ti ne treba „ujka“ da nešto završiš.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.