Režim rada javnih preduzeća i ustanova za uskršnje praznike u Subotici 1Foto: J. Patarčić/Danas

Za uskršnje praznike subotička javna preduzeća i ustanove organizovaće svoj rad kroz dežurstvo.

Tako će u Domu zdravlja Subotica od 22. do 25. aprila raditi zdravstvena ambulanta Ogranak 4 (Karađorđev put 55) od 7 do 20 časova, a pedijatrijsko dežurstvo biće obezbeđeno u Dečijem dispanzeru od 8 do 24 časa. Dečije ambulante Bajmok, Čantavir i Palić neće raditi.

Stomatološka služba radiće od 7 do 13 časova u zgradi Stomatološke poliklinike (Trg žrtava fašizma 16), dok će kovid ambulanta (Harambašićeva 2) raditi svakog dana od 7 do 17 časa.

Testiranje na korona virus obavljaće se 25. aprila od 8 do 10 časova u ambulanti Ogranak 7 (Trg žrtava fašizma 16), a vakcinacija građana protiv korona virusa se neće odvijati u navedenom periodu.

Apoteka “Galen pharm” u prizemlju Gradske kuće dežuraće i za vreme praznika od 0 do 24 časa.

Pijace kojima upravlja JKP “Subotičke pijace” će tokom vaskršnjih praznika raditi po prazničnom radnom vremenu, od 5.30 do 13 časova.

Autobusi JP “Subotica-trans” saobraćaće u petak i ponedeljak po redu vožnje za nedelju.

Linija Subotica-Beograd neće saobraćati u petak i ponedeljak, dok će linija Subotica-Segedin saobraćati po redovnom redu vožnje. Navedenim danima, na liniji Subotica-Novi Sad saobraćaće polazak u 11.40 časova iz Subotice, odnosno u 20 časova iz Novog Sada.

Glavna pošta u Subotici (Prvomajska 2-4) radiće u petak, subotu i ponedeljak od 7.30 do 14 časova, dok će pošta na Graničnom prelazu “Horgoš” dežurati sve vreme praznika od 0 do 24 časa.

JKP “Čistoća i zelenilo” u petak neće odvoziti smeće, izuzev iz Bajmoka i to sa desne strane iz pravca Subotice i iz Mišićeva po redovnom režimu odvoženja komunalnog otpada.

Za vreme praznika neće raditi upravne kancelarije JKP “Stadion”, Stonoteniserska sala i Hala sportova. Na bazenima u Dudovoj šumi i Gradskom stadionu biće obezbeđeno dežurstvo sve vreme praznika, dok će na Sportskim terenima u Prvomajskoj ulici dežurstvo biti obezbeđeno samo u petak i ponedeljak, a na Gradskom strelištu u nedelju. Redovno radno vreme imaće SRC “Prozivka” svakog dana, osim u nedelju, kada će biti otvoren za građane od 6 do 15 časova.

Petak i ponedeljak biće neradni dani u JKP “Subotička toplana”, a iz preduzeća napominju da će prvi radni dan biti utorak.

Veliki petak i Uskršnji ponedeljak biće neradni dani i za sve zaposlene u Gradskoj upravi.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari