Režimski tabloidi pobrkali spremačice u Studenjaku sa studentima

Ostavite komentar


  1. Svi ćete da se poistovetite s Acom i Mladićem milom ili silom.

  2. Dole izdajnički studenti i đaci! Živele rodoljubive tetkice i naš veliki nepobedivi vođa!

  3. Ko je branio tom studentu da izadje na terasu i skine zastavu? Spremacica ili mozda kukavicluk?

  4. Dok je ležao ušle čistačice I postavile zastavu?
    Hmm, kakva letargija vlada medju studentima

  5. Računaju sendvičari da niko neće da skida srpsku zastavu, ipak je ona iznad svake politike. Problem je u tome što su mi i zastavu ogadili i više je ne smatram svojom. Državu odavno ne priznajem. Ni crkvu. Sve čega su se dotakli su opoganili i to je najveća šteta od svih. Da mi normalni Srbi ovu zemlju osećamo kao tuđu…

  6. @I: „Ko je branio tom studentu da izadje na terasu i skine zastavu? Spremacica ili mozda kukavicluk?“ Možda cene iznajmljivanja stanova u Beogradu a možda čak i „kolega za šesticu mora to malo bolje…“. Ajde dosta više sa tim viktim blejming. Nije kriv muž nasilnik nego pretučena žena „kojoj niko ne brani da se razvede“. Nije kriv evropski kim džong nego studenti kojima „niko ne brani da skinu zastavu“. Nasilnici i diktatori nikada nisu krivi. Srpskim policajcima, srpskim sudijama i takvima kao što si ti.

  7. A sto bi studenti skidali zastave ? Pa da onda imaju problema u ovoj mafijaskoj drzavi. Pa ovde prete postenim policajcima i inspektorima. Ko ce bre da brani studente od divljaka, mozda oni koji ih okrivljuju u ovim komentarima? Ma cisto sumnjam. Najlakši pocetak odbrane Srbije je prekid sa hejtovanjem jer hejter je kukavica koja se krije iza monitora. Napisi nesto duhovito konstruktivno pametno…ili prestani da se bavis komentarima. Srbiji ne trebaju hejteri, oni su produkt Vučićeve vlasti

  8. Što volim što živim u provinciji…!
    Ovaj DRKOŠ je odavno od Beograđana stvorio ovčice
    kojima je jedino bitno da kažu : jebote brate, pa ja sam sa beogradskog asfalta…iz kruga dvojke.., i ostala sranja.
    Hvalim te Bože, mi u provinciji imamo tek nekoliko zastava na državnim ustanovama koje su najčešće prljave ili pocepane. Eto toliko od mene.

  9. Ja imam zastavu 3 x 2 i bogami evo je i danas visi sa terase u Subotici. Vidim da ih u mom naselju ima bar 50.

  10. Prosao sam juce kroz unutrasnjost Srbije. Mnogo zastava na privatnim kucama i kapijama. Svaka cast Vucicu,bas je bio vredan i okacio zastave…

  11. Ranije su studenti bili pokretači revolucija. Sada su klimači glavom. Tužno.

  12. Umesto da studenti budu ti koji ce nas pokrenuti da se oslobodimo okupatora, oni dozvoljavaji da budu okupirani dok nezainteresovano leze na krevetu.

  13. A sto nekima smeta zastava drzave u kojoj žive. Pa ako se neko deklariše kao prozapadnjak, treba da se ugleda na npr USA pa da pored okacene zastave, pustamo i himnu svakog dana kao u demokratskoj SAD.

  14. Student je stanar sobe koju plaća ne mnogo ali placa. Onda mu udju u sobu bez odobrenja. Sutra će nam u kuće ulaziti bez odobrenja.

  15. Studenti se školuju da bi izvršavali zadatke koje će im davati neskolovani. Setite se 68me, no pasaran!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.