Rezultat policijske akcije: Dve trećine uhapšenih pušteno na slobodu

Ostavite komentar


  1. Sportski ribolov opet u modi?
    Uhvati,poljubi i pusti.
    To je rezultat akcije dr Neše sline.Nije se ništa drugo ni očekivalo.Ovo je samo bacanje prašine narodu u oči.Tobože snažna akcija protiv korupcije i kriminala.
    Koliko li su plaćeni bilbordi po Beogradu sa porukama o tobožnjoj borbi protiv kriminala?

  2. Svi smo znali da je ova navodna akcija protiv kriminala u stvari marketinški trik ove vlasti i da od zatvaranja na duže vreme neće biti ništa. Kriminal usko sarađuje sa vlastima, a naročito tzv. navijačke grupe za koje je Vučić pre nekog vremena izjavio kako vlada ne može sa njima da se obračuna i tačka. U stvari to su „gajeni“ kriminalci koji se drže pod šapom režima da bi se obračunavali sa političkim neistomišljenicima, pretnjama, fizičkim obračunima, ucenama… Samo u Srbiji su „navijač“ i „od ranije poznat policiji“ postala regularna zanimanja. Kad napišu u novinama za nekog da je navijač ili narko diler to nekako navode kao potpuno normalnu i običnu stvar, kao svako drugo zanimanje. Zato ljudi beže iz Srbije, ne toliko zbog nemaštine nego zbog opšteg osećanja nesigurnosti, straha i beznađa. Zemlju su pretvorili u prostački vašar kriminalnih bandi, starleta, navijača i dilera. Koji bi se normalan građanin koji radi i izdržava porodicu tu osećao bezbedno?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.