RFZO: Onlajn provera zdravstvenih

Ostavite komentar


  1. Hahahahahahahahaha,u mojoj porodici 5 od 8 clanova nikada nije imalo kontakt sa internetom!Moja baba za internet misli da je televizijski kanal!Ako samo i pokusam da joj objasnim,ona kaze da "zna ona bolje od mene!"Masa ljudi u Srbiji jos uvek funcionisu kao da je 1980.god.!Kakav internet,kakvi bakraci,daj ti njima na tv ekran Vecu,Mecu,Jecu,malo plakanja u emisijama,malo vise patetike i njima sve ravno!Kada Vucic vikne,kaze da su heroji,bake i deke padaju u trans!Vec tri dana traju pripreme za izbore,kod frizera se zakazalo,vadi se odelo kupljeno 1976.,da se ispostuje "obaveza"!Zao im samo sto nema ko da zapeva "HEJ SLOVENI"!Stavio bi moj deda bedz sa likom Vucica,ali su mu rekli u udruzenju penzinera da to ne radi jer bi mogli "strani placenici" i "ustase"da ga napadnu!Pusti zdravstvene knjizice,drzava je u opsnosti!:-)

  2. Ja se odmah zaletela da proverim, kad ONO! Server not found., Problem loading page.

  3. E fala k…. kad su se setili…ko da to nije moglo jos od pocetka tako da se proverava…

  4. Džaba ste pisali,sajt RFZO nije dostupan.Pokušao sam da proverim ali ne radi.

  5. RFZO treba rasformirati ili bar nekoga smeniti!
    Odmah posle izbora . Hitno je….

  6. RFZO kompjuteri su spori, nakon izbora zaposliti 10.000 radnika koji ce rucno raditi knjizice, time cemo uposliti zasluzne SNS clanove i smaniti nezaposlenost.

  7. ja neznam kako to da kod vas neradi ja sam stalno na tom sajtu za proveru dali je kartica uradjena kod mene funkcionise sasvim normalno i izbacuje dali je uradjena kartica ili ne.

  8. Ja sam danas dobio karticu. A na sajtu rfzo, pise da mi kartica nije proizvedena. Toliko o pouzdanosti sistema…

  9. Molim proveru uplata pio i zdravstvenog do kada je overena knjižica

Ostavite komentar


Društvo

"Ukoliko ne znate, ovi teški metali su direktni uzročnici kancera": Poslanica iz Bora odgovorila novom direktoru "Srbijašuma" 10

„Ukoliko ne znate, ovi teški metali su direktni uzročnici kancera“: Poslanica iz Bora odgovorila novom direktoru „Srbijašuma“

Na izjavu novog direktora JP "Srbijašume" Krsta Janjuševića da u blizini svih rudnika u Srbiji, uključujući i Bor i Majdanpek, nije zabeleženo zagađenje zbog proizvodnog procesa i da je zagađenost vazduha u Boru na, kako je istakao, "istorijskom minimumu", reagovala je narodna poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) iz Bora, Irena Živković, da on svesno dovodi u zabludu građane Srbije, ali prvenstveno Borane o zagađenju kojem su izloženi i to svakodnevno.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.