Rigorozne izmene, dobićemo policijsku državu: Sagovornici Danasa o predlogu novog Krivičnog zakonika

Ostavite komentar


  1. Pa mi već imamo policijsku državu.Ovo je samo jačanje policijske države sa vrhovnim Pamtom Oskarom.

  2. Još samo da predsednik i samoproklamovani lideri opozicije čestitaju svom odanom puku ulazak u otvorenu diktaturu po receptu uvaženog, u svetu priznatog diktatora Lukašenka koji je pre neku godinu u skupštini Srbije održao predavanje iz demokratije uz salve aplauza. Ne sećam se neke jače reakcije tzv. opozicije. Posle ovoga sledi usvajanje zakona o policiji koji je 2 puta povučen ali će biti „treća sreća“. U policijskom depou leže još neraspakovane mreže namenjene hvatanju životinja i Srpskih protestanata a bacaju se iz helikoptera i Žeksovih dronova sledeće generacije.

  3. srbijo bila si pandurska i ostaces pandurska to je govorio djura jaksic za svoga zivota koji je od ruke pandurske stradao

  4. Mi smo odavno policijska država. Nismo pravna država. Ustav ovde ne znači ništa, zakoni se ne sprovode, i ne poštuju, već se krše, i sve je proizvoljno, u zavisnosti od toga ko je vlast. Ovo što mi živimo je autokratska anarhija! Sve više ličimo na feudalnu državu, sa vladarom, kneževima, spahijama, lokalnim šerifima… Oni su iznad svega, sve ostalo je nevažno. Propast je zagarantovana. Pa „naša“ policija je pre nekoliko dana blokirala ulice oko „hrama“ jednog okorelog kriminalca, narkomana, i ubice… Šta mi to očekujemo, i šta radimo da to ne bude tako??? Strašno je sve ovo!

  5. Ne policijsku državu već fašističku državu , jer ovde nećeš smeti da pr…š bez znanja vrhovnog vođe

  6. Sa sve gos Vulinom, nosiocu i poznavaocu sile, kako grmi iz velike mocne drzave preteci svetu, hapyyi nacionale sa sve pridoslom elitom registrovanih za nadzor nad Srbijom , doduse duze je trajalo ali evo 1990-2024 ce ovekoveciti slom neduzne? teritorije.

  7. Vreme turaka i dahija se vraća na velika vrata, a sirotinja raja i dalje ćuti i trpi, e kad nas sns janičari u plavom budu nabijali na pendrek i kolac i bacali nas u tamnice sa sve bukagijama na nogama i rukama možda se i dozovemo pameti.Ali nemojmo zaboraviti da smo 300 godina trpeli zulum pa smo se jedva digli, pišem ovo jel kako ide neće se smeti ni pisati, zato da se iskoristi ovo vremena što je preostalo.

  8. Mrgud@ajd sada po taj sendvic i dva jajeta, sihtu si ispunio za danasnje botovanje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. i 6. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.