Rio Tinto uređuje groblja: Pola miliona Lipničkom Šoru kod Loznice

Ostavite komentar


  1. urediće groblja tako da može lakše da vas „pakuje“ u njih, kad otvore rudnike po srbiji. ništa ne brinite, sahranjivaće vas besplatno. vaše je samo da umrete :).

  2. Je l Rio tinto pomaže u proširenju groblja? Pa znaju da će ubuduće, kad oni počnu da rade i truju preostalo stanovništvo, trebati prostora… to se zove investiranje u budućnost!

  3. Sramota,za 4.000,00 evra je predsednik MZ prodao strancu svoje i sve druge pretke iz MZ

  4. Baš dirljivo: platili uredjivanje groblja na kojem će sahranjivati one koje otruju.

  5. Strasno i zalosno. Red bi bio da se nadje neko pametan, da uradi semafor na centru sora ko da zivimo u Beogradu ceka o po 10 min da bi se uključili na Sabacki. Dom zapusten park oko doma nezna se sta je zapustenije.Dosta treba dase uradi za selo. Nije nam potreban Rio. TIN. DA UREDJUJE AKO SE UDRUZIMO I SVAKO DA KOLIKO MOZE I SAMI MOZEMO DA SREDIMO.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.