„Poljoprivreda neće imati problem ako Rio Tinto bude kopao“: Martinović čitao studiju o litijumu, ne sme da oda ko je napisao

Ostavite komentar


  1. За ОВОГ би једино права српска псовка био коментар ал’ га не би објавили , зато само поздрав: МРШ БРЕ !

  2. Ima li neko normalan kod vas što kobejagi vodite državu.
    Tajna studija, ali ti si je video, pa onda potrkepljuješ to verom u Vučića.
    Brale, vi ste čisto zlo Srbije!

  3. Aj i ti lepo međ narod pa to rekni nama seljanima uživo.
    Aj, tako ti boga miloga.

  4. Vic dana „Martinovic se razume u poljoprivredu“ me je bas slatko nasmejao.Ne samo da se ne razume u poljoprivredu nego se ne razume ni u politiku u koju je jadan zalutao.I sam je priznao sta je da ne citiram koja zivotinja,kada je napadao svog radikalskog druga koji mu deli funkcije koje on ni po kakvom osnovu ne zasluzuje i preko noci je postao strucnjak i za litijum.

  5. Normalno da poljoprivreda neće imati problema ako se bude kopao litijum jer u tom slučaju poljoprivrede neće ni biti. Možda nam poljoprivreda i ne treba jer i onako sve više hrane ova država već uvozi.

  6. Sta bi ste imena profesora, pa da ih napadate da izvrsite hajku,da posle niko nesme da kaze da nije stetno.Kada dodje vreme saznacete.

  7. Svaka budala proglasi nesto tajnom da se oseti vaznim.Javno dobro je naucni rad,studija po kojoj je sumporna kiselina bezazlena nije naucni rad vec budalastina.Po zavrsetku ove vlasti morace da se odgovara…

  8. Овај није за министра.
    За шта се ухвати, оно се осуши.
    Ниси ти брале за нас сељаке, ти ништа не знаш о пољопривреди!

  9. Ovaj u svakoj normalnoj državi bi možda bio domar u nekoj zgradi.Ali sada je ministar…majko mila ima li kraja ovom zlu u Srbiji?

  10. U ovoj zemlji, vrhuška koja se rotira, odavno, a možda i oduvek, nema ni stida ni karaktera. Ostao samo džep. Univerzalni ministri, bez dana radnog staža više se ne sećaju ni gde, ni šta su završili. Ovde taman ode onaj što „kraducka“,pa dođe konobar sa „diplomom“. Teško je normalnom malom čoveku ovo da gleda. Dokle.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.