Rio Tinto (ni)je otišao, iz „Ne damo Jadar“ tvrde da kompanija ima nove parcele

Ostavite komentar


  1. Kako ćeš sprečiti nekog da ide po njivama i uzima uzorke? Ko su ovi retardi??? Takođe,kako ćeš sprečiti nekoga da kupuje zemlju??? Nego,ove ekologe neko plaća pa moraju nešto da rade,drame,da opravdaju novac koji dobijaju od gazdi.

  2. Vi hoćete zabraniti ljudima da šeću po svojoj zemlji,koja je kupljena i isplaćena bivšim vlasnicima.

  3. Šta bre ‘kako ćeš sprečiti’? ‘Bez znanja vlasnika’.
    Je l čitaš ti šta piše, ili samo preletiš od naslova, između dva zalogaja sendviča?

  4. To je praksa stranaca da uzimaju uzorke bez saglasnosti vlasnika a dal je to dozvoljeno bilo gde u nekoj zemlji ilk samo u srbiji .U americi vlasnik moze da koristi i silu ako mu neko udje na posed a tako i u australiji nemogu u tudji posed da udju ,samo niko u srbiji ne postuje pravo svojine kako nasi politicari tako i stranci jer ako neces milom onda ces silom(eksproprijacijom tj nasilnim oduzimanjem zemlje)To je nasa realnost .Svi u srbiji imaju vise prava nego mi uskoro cemo biti manjina u nasoj zemlji jer mnogi ce otici a mnogi pomreti.

  5. Na jurite gradove a Vučić i ostali koji su sa njim šurovali nek se peru kako znaju i umeju. Loše je što i medju građanima iz Nedinjce ima gadova

  6. Da politicari vrate pare koje su kao mito uzeli, pa nek se ovi polako pakuju i idu kuci. Botovi smirite se, potrivacete se i vi, samo polako. Nece vas Vucic spasti.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.