Rita Augestad Knudsen: Tajanstvena supruga Aljbina Kurtija

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Pokusajte da promovisete knjigu sa idejama o otcepljenju Teksasa od SAD i ukljucite video-linklm promotere pa cete videti kako efikasna drzava reaguje. Da li se helinski odbor za ljudska prava oglasio u vezi sa hapsenjem pretsednika Katalonije u Italiji?

  2. Pa ovo je za neverovati???! Pa koliko moramo da se savijemo i ponizimo?? Jel to i DANAS u normalno??Samo pitam, posto mi izgleda da provejava kroz tekst osuda sto neko gazi ,,evropsku demokratiju“!?

  3. Design Zorane, samo potrazi i može da se nadju takva predavanja, organizacije i skupovi. Znaci o tome se redovno priča u Teksasu. Mislim da nije to poenta ovog teksta i celog odgađanja. Dovoljno sam dugo živeo u Teksasu i naslusao se poruke da “Teksas nije Amerika” (sto je tačno). Znaci nije za poređenje.

  4. Posto je ona proucava istoriju I medjunarodno pravo, bas me zanima njen stav o pokusaju falsifikovanja istorijskih cinjenica tvrdnjom Albanaca da su srpski manastiri u stvari njihovi.

  5. Odavno smo slomljeni kao država i sad kao muve bez glave nemamo ni plana ni pravca… Zato i mogu kojekakvi da u našoj državi vrše eksperimente do koje mere mogu da naa pljuju u lice, a mi da se igramo Zadruge i Parova kroz novinarstvo…

  6. Molim Aleksandra Vučića da nepotpisuje nikakvo priznanj, jer ako jednom potpiše to je svršena stvar.
    Ako nepriznamo i posle 500 godine biće ponovo Srpsko.

  7. U Srbij se uvek moglo za sicu ili cak besplatno naci mnogo onih koji ce da odrade sve sta treba u korist okupatora, od Turaka, preko nacista do ovoga sta imamo danas. Nego, kada ce promocija Haradinajeve zene, sigurno i ona ima nesto da poruci „liberalnom“ Beogradu.

  8. Lepo je videti kako je promocija uspeli, koliko ljudi je već pročitalo knjigu i požurilo da komentariše.

  9. Nije mi jasno šta te Skandinavke privlači kod tih ljolji fizionomija?
    Drugo, mnoge regije u Norveškoj vrište za damoopredeljenjem, ali nikom nisu u fokusu.

  10. Sto se tice Jupitera SAD to vise nisu, pomaljaju se neki novi ali su Srbi, izgleda, i dalje volovi cim nasedaju na pricu helsinskog odbora o demokratiji. .

  11. jadno je društvo koje se boji knjiga, kakve god one bile. kulturna razmena mišljenja je osnov svakog demokratskog društva. to što se tako nešto ne može dogoditi u prištini govori kakvo su oni društvo i to nas ne treba da zanima.

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 9

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.