Rodić: Nikome ne dugujemo ništa

Ostavite komentar


  1. Rodic se bar lepo pravda,al sta mu vredi,kad su ga upoznali uveliko.

  2. Malo je verovatno da Rodic nikome nista ne duguje u pitanju su velike cifre da bi bile izmisljene.

  3. Rodić tačno zna šta radi, debelo je plaćen od gazda Soroša da pokuša da destabilizuje Srbiju, neće uspeti jer građani znaju ko je on.

  4. Ne razumem dobro ministra.Kako neko spas od zakona traži u bavljenju politikom.Šta to znači,budeš političar i sve ti je oprošteno?Pa zar vi uvaženi ministre kao papagaj stalno ne ponavljate da u borbi protiv kriminala nema zaštićenih? Ne verujem da biste ga pustili da radi da je kriminalac pošto vam je trn u oku.
    Više mi je bliža ideja da mu ne možete naći ništa pa ga samo medijski olajavate.

  5. Rodica politika nece spasiti dugovanja,prica o diktaturi a najstrasnije neistine iznosi o presedniku drzave i niko ga ne dira.

  6. Da duguješ i to puno i moraćeš da platiš dug. Utaja poreza u nekim zemljama kojima i mi težimo po njihovim zakonima se za to debelo robija. Samo da znaš.

  7. Не знам што се толика пажња придаје једном Родићу који има новине и пише шта хоће а овамо се позива да се медији цензуришу.

  8. To tek treba proveriti.. Ljudi poput Rodica, koji su na sve spremni zarad novca, sigurno nisu cisti..

  9. Rodic i njemu slicni medijski tajkuni zloupotrebljavaju slobodu medija kako bi se obogatili reketiranjem javnih licnosti, te njihova poslovanja moraju biti ispitana.

  10. Duguješ, duguješ! Državi novac za porez, a radnicima još mnogo što šta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.