Roditelj djaka škole Vladislav Ribnikar: Većina roditelja neće od srede slati decu u školu

Ostavite komentar


  1. 100% podrska za te roditelje. Ja licno bih svoje dete ispisao iz „Ribnikara“ i upisao u drugu skolu!

  2. Uvođenje u škole saveta roditelja urušen je autoritet učitelja,
    nastavnika i direktora.

  3. Одакле одједном активност школских психолога ? Зашто Влада није обезбедила сигурност деци , наставницима и свима у установи ? Зашто су унапред хвалили породицу дечака – убице , не споменувши монструозно убијену недужну децу и њихове ојађене породице ? Зашто су лекари толико ,,уважени “ , привилеговани ? Зашто нису васпитали свога сина у духу човекољубља , хуманости ?

  4. Ne treba ispisati dete iz Ribnikara, ali treba zahtevati pre svega da se obezbedi sigurnost kad se deca vrate u skolu, i tek posto je renovirana. Do tada -casovi online, napolju ili u drugoj skoli. Predlog da se deca u sredu vrate je dokaz nestrucnosti i monstruoznosti sistema u kome zivimo.

  5. Ljudi moji.Mi pokušavamo da zaboravimo šta je bilo trećeg maja.Krv još teče,rane otvorene koje će godinama biti otvorene. Ja imam 70.godina,i nikada više neću proći tom ulicom Kralja Milutina! A, ta dečica treba da ulaze u pakao. Iz sve snage sam uz roditelje.

  6. Slažem se sa roditeljima neka svuju decu spišu i premeste druge škole. Očigledno je da ta osnovna škola i ako je elitna i eksperimentalna je učinila velike propuste u obrazovanju i vaspitanju dece. Svi građani su u šoku i bolu jer su izgubljeni nevini životi. Obrazovni sistem iz korena mora da se menja.

  7. Deca ni pod razno ne smeju da se vrate u te učionice. Dobra ideja je da se škola renovira. Ta „stručna lica“ koja su odredila sredu za povratak očigledno ne znaju ni osnove svoje struke. Prepričavanje traumatičnog događaja podiže nivo stresa za nekih 70%, skoro kao da se trauma opet dešava, a prostorija koja asocira u kojoj se desilo iskustvo traume verovatno doprinosi i više.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.