Roditelji dece odeljenja VII/2 OŠ „Vladislav Ribnikar“ uputili sedam zahteva državi

Ostavite komentar


  1. Ljudi, a gde je direktor škole? Da li se ikada oglasio/la, ni u jednoj vesti se ne spominje.

  2. Svaka čast za sve ove zahteve jer ova vlast se ponaša kao da imaju pravo da rade sve na svoju ruku i kako im se prohte a da se o tome ne konsultuju ni sa kim niti da objasne kada, kako zašto i zbog čega…!! Da pokažu barem malo empatije i saosećanja pa barem vama i vašoj deci približe šta i kako dalje…!!!

  3. Apsolutno podržavam svih sedam zahteva. Država, ako to jeste, na njih mora da odgovori.

  4. Naravno da roditelji moraju znati šta i kako se izdešavalo i to rade službe koje su za to nadležne. Ne radi vlast kako neko navodi. Dajte jednom da budemo ljudi. I pored teškoća koje roditelji imaju netreba raspirivati vatru kao opozicija. Budimo jednom ljudi i ne pljuvati po sebi.

  5. Direktorka skole, jos jedna Dolovac.
    Sve zahteve roditelja, bezrezervno podrzavam.
    Mozda, pokrenuti peticiju.U ovoj velikoj muci, roditelji i porodice tragicno nastradalih, nisu sami.

  6. I ja sam bila u učenik, a i roditelj sam,ni jednog sekunda nisam videla da ovi roditelji osećaju neku krivicu,makar malu,a njihova krivica je najveca

  7. Ставка 4 и 5 , какве везе има са злочином , оно што недостаје на овом списку , а требало је давно урадити је , промјенити име школе !

  8. Ово је само везани за овај случај. Зашто не траже и све остало да се промени у држави, а што је погубно по младе?

  9. Puna podrška svoj deci i svim roditeljima u OOŠ V. Ribnikar, a posebno roditeljima VII-2 i porodicama stradalih.

  10. Roditelji imaju pravo da znaju sve odgovore na sva pitanja. Ali ja bih da ispricam svoju pricu. Davne 1946.god. par drugara otislo je da bere travu za svoje zeceve. Pojavio se decak sa bombom zaostalom iz rata. Svojom obescu prema toj deci aktiviranje doticne us.rtio je dva dobra decaka. Jedan od njih bio je moj ujak. Sto bi moj profesor biologije rekao u razredu najboljj ucenik i drug,prijatelj. Moja baka patila je za detetom,moja majka koja je imala 5 godina bila je lisena majcinske ljubavi i paznje. Ja sam sve znala jer su mi tu pricu ponavljali ,njegovi skolski drugovi pricali kako je bio divno dete. Moja majka u svjim poslednjim danima imala je demenciju . Cesto je prepricavala dogadjaj ali najvjse je patila sto je bila lisena porodicne ljubavi od majke i oca. Molim roditelje sve ove dece da se ujedine u bolu,da potraze savete da se ova tragedija u porodici ne bi prenosila na generacije. Bole me suze moje majke koja u nekom dementnom stanjuju prica iplace kako njena majka pati. Moje sucesce svim porodicama,vas bol vratio me je u stvarnost i bol jednog dela moje porodice. Cuvajte se i volite.

  11. Hm…dragi roditelji,pa zahtevi su Vam nikakvi za ono što Vam se desilo.

  12. Izgleda da postoje planovi da se ta škola sruši i izgradi stambeni kompleks . Zgrada Treće gimnazije je pod zaštitom koja ističe ove godine i izgleda da će neko spojiti ta dva placa za gradnju.

  13. Srušiti školu i na tom mestu napraviti park sa spomenicima žrtava.

  14. Драги родитељи, само да знате, много је нас који смо уз вас(у овој борби)!

  15. Da li su Vam odgovorili?.
    Dodje vam Kisicka I Ministarka?
    Zasto ste ih pustili u školu?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.