Protest roditelja nestalih beba: Naša borba predugo traje

Ostavite komentar


  1. To se more vrlo prosto urediti: Porodjaju treba da prisustvuje otac, beba treba da bude uz roditelje od rodjenja a ne u kolevci u zajednckoj sobi, i telo mora biti predato ako je ned’o Bog preminulo. Sobe mogu biti i 2X3 metra dovoljno za krevet, kauc i to je to, ako treba pomoc, pritisnes dugmence za medicinsko osoblje. Toliko para za Kovid dato, mogli ste porodilista da napravite normalnim. Ili mi se cini da parama od nestalih beba finansirate kovid kartel?

    1. I dalje mislim da je ta priča o prodaji beba proistekla iz razumljivog očaja roditelja, ali smatran da je ovaj predlog odličan. Tako će se sprečiti bilo kakva sumnja

      1. Ja bih ovo rešio za pola sata,svo osoblje pohapsiti koje je radilo u to vreme i držati ih dok ne priznaju, naravno koji su živi.

  2. Iskreno, čudi me da ti ojađeni ljudi, kad su shvatili da sistem ne želi da reši ove zločine i štiti zločince, nisu uzeli pravdu u svoje ruke.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.