Roditelji: Srbija ne može postati država dok ne razjasni sudbinu nestalih beba

Ostavite komentar


  1. Kakva je razlika između rodbine čijim su rođacima vadili organe na Kosovu i rodbine kojima su u Srbili otimali decu? Ko je veći dušmanin i šta mi uopšte učimo u istoriji o dušmanima? Svi „domaći“ dušmani moraju biti privedeni pravdi, a onda da napišemo „novu“ istoriju. Da bi mogli da učimo od istorije, jel se tako kaže?

  2. Ovom temom je od 2003. godine pocelo ozbiljno da se manipulise, mada je sam zahtev roditelja potpuno opravdan. Cini se da je prica o nestalim bebama postala poligon za pritisak izmedju dva lobija u zdravstvu Srbije. Tacnije CRNOGORSKI LOBI, temu o nestanku i prodaji beba koristi protiv lobija povezanog sa grupom lekara i medicinskog osoblja bivseg ministra zdravlja Tomice Milosavljevica. Kad god se ova prica pojavi javnosti, obicno koincidira sa nekim teskocama koje crnogorski medicinski lobi(mafija) ima u Srbiji, gde su oni fino zagospodarili, jer drze sve poluge vlasti u zdravstvu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.