Roditelji učenika najavili tužbu protiv urednice TV Pink zbog pominjanja njihovog sina

Ostavite komentar


  1. Puna podrška roditeljima. Ovakvog blaćenja deteta nema nigde. Udružila se pogan razvratne familije što je još jedan dokaz o kakvoj diktaturi se ovde radi. Danas pišu inicijale kriminalaca koji su sa pištoljem krenuli u kupovinu brze hrane a juče navode puno ime i prezime maloletnog deteta! Ova vlast je najgora do sada što se Srbiji mogla desiti.

    1. Tačno. „Ova vlast je najgora do sada što se Srbiji mogla desiti.“ Ali, još gori od ove vlasti su svi oni koji su glasali za nju. To je ta ogromna, bezlična, amoralna, egoistična i primitivna masa koja nema ljudska svojstva.

      1. Pa ovo su Slobini saradnici, Vučić, Dačić, Šešelj, Vulin…

    2. Bravo za istinoljubivog , hrabrog dečaka! Takvi su potrebni ! Podrška !

  2. Oni su navikli da etiketiraju,blate i cerece svakog ko se ovoj zabokrecini ne divi i bas je lepo da ima ljudi koji imaju snage,volje i mogucnosti da se tome suprotstave. Doticna urednica ima nedeljnu dozu neistina koju mora da ispuni jer verovatno tako zivi lagodnije.
    Posto u ova nasa cetiri zida moze sve,treba ovo sto se desilo da malo obidje i svet .makar decu da sacuvamo.

    1. A jedan tabloid(čitaj espreso), je u svom naslovu tu istu decu nazvao rulja. Pa gospodine Vučiću i ostali, naplatiće vam ova rulja jednom svu ovu sprda činu, i to sa kamatom. A roditelje Đorđević podržavam, kao i svaki drugi normalan roditelj

  3. Poslala mama sina na protest protiv Vučića, pa sad kad su im napakovali,djavo kriv..

    1. Šalji ti svoje dete po sedvič, pa u autobus na miting, a uveče kad se vratite, Stanija, Miki iz Kupinova, Brando…

  4. Kad novinar pomene dete,onda je to zloupotreba maloletnika od 15 godina,a kad je to isto dete na ulici i zahteva smenu ministra,sto svakako jeste politicki zahtev,onda zloupotrebe deteta nema.I neka se niko ne trudi da objasnjava da tu politike nema,jer se i po komentarima vidi da je iskljucivo politika u pitanju.Jos kad se tome doda da je otac deteta visedecenijski politicki i obavestajni mesetar,inace kum g.Dragana Djilasa,stvari su kristalno jasne.

    1. @Galimatijas

      Čiji god da je sin, maloletan je i ne sme ni slika da mu se objavi bez zamagljivanja lica, a kamoli puno ime i prezime, i da se uz to još laže kako je palio sliku ministra.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.