Projekte za konkurs za dodelu sredstava iz budžeta opštine Inđija za projekte od interesa za lokalnu zajednicu zainteresovani mogu predati još ove nedelje. Konkurs ističe 30. marta.


Pravo učešća na Konkursu imaju sva udruženja građana, nevladine organizacije, socio-humanitarne organizacije i udruženja sa teritorije opštine Inđija ili čije je područje delovanja opština Inđija.

Projekti od interesa za lokalnu zajednicu odnose se na promociju i razvoj lokalne zajednice, zaštitu ljudskih prava, sloboda i demokratskih načela, zaštitu dečijih prava, životne sredine i ekološke projekte, promociju međuetničkog poštovanja i saradnje, socio-humanitarne projekte, regionalno povezivanje udruženja građana i NVO i druge projekte od interesa za lokalnu zajednicu. Tražena sredstva od opštine Inđija po pojedinačnom projektu ne mogu biti veća od 250.000 dinara, a ista organizacija može podneti najviše dve prijave. Prijave se podnose Komisiji za dotacije nevladinim organizacijama opštine Inđija do 30. marta 2012. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari