Rok za zamenu oružanih listova produžen za još godinu dana

Ostavite komentar


    1. Da !! Ja sam poklonio pištolj državi , a i to nije moglo besplatno . Nego ako nećeš da zadržiš oružje , moraš da uplatiš 300 dinara , na ime ko zna čega i da odneseš oružje u MUP . Na moju primedbu da nemam pravo da nosim oružje ,jer je bilo trofejno , onaj polpismeni službenik mi kaže , donesi ti pa ako budeš imao usput problema sa policijom , reci da sam ti ja rek’o . Šta mi je drugo preostalo nego da se prekrstim i levom i desnom , pa i nogama !

  1. Opet neko, nekome, pravi posao? Napravljena je finansijska konstrukcija, sve je isplanirano i čeka nas još jedno maltretiranje i dranje gradjana Srbije. Neko će da zgrne desetak miliona evra na ovu „neophodnu“ zamenu oružnih listova, bez obzira što je to najveća glupost, koja će, kao i kod zamene prethodnih dokumenata, od pasoša preko saobraćajnih dozvola, zdravstvenih knjižica i ličnih karata napraviti neverovatne troškove i onako „do daske“ pauperizovanom stanovništvu?! Opet neko iz ministarstava izmišlja poslove za svoje kumove, pobratime i burazere?! Opet će se deliti narodna muka, koju će sirotinja, htela ili ne, morati da plati. Mogu samo da pretpostavim na šta će to ličiti?! Da li ćemo kao i ranije nositi hoklice i u 4 časa izjutra ići da zauzmemo red? Mene samo zanima ZAŠTO MUP, POŠTO JE TO U NJEGOVOJ NADLEŽNOSTI, AKO VEĆ NEŠTO HOĆE DA MENJA, NE URADI TO NA SVOJE „ZADOVOLJSTVO“, A KORISNICIMA SAMO DOSTAVI NOVE FORMULARE? Zašto mi plaćamo njihove gluposti?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.