Rovčanin smenjen zbog 13. plate?

Vlada razrešila direktora Kontrole letenja Srbije i Crne Gore

Ostavite komentar


  1. Pa sto onda nisu smenili i direktora Telekoma kada je prosle godine za 1.maj svim zaposlenim isplatio 13. platu ( po 60.000 dinara) ????

  2. Iz vlade su jedva cekali da se R.Rovcanin njima obrati. Pogotovo Ani Brnabic i Z.Mihajlovickoj. Tanjug je tu "kao poklopac svemu tome". To je isto kao da se Rovcanin obratio A.Vucicu, koji su jedva cekali da vide ledja shefu kontrole letenja Srbije i mrske im Crne Gore odakle je i Rovcanin poreklom.

  3. Ovaj covek pre vise od dve godine seksualno je napastvovao clanicu Nadzornog odbora i sad se setili da ga smene? Srbija je zemlja cuda

  4. Aj malo logike! Njih je manje od 300 zaposlenih, a donose ogromne kolicine novca. Ako bi oni poceli da osljare i da strajkuju sta biste gospodo iz Nemanjine 11 rekli koncesionarima aerodroma.? NISTA, JOS BISTE IM DALI 13 I 14 PLATU SAMO DA JE MIRA MEDJU LJUDIMA

  5. Posto je direktor Rovcanin smenjen, sada moze zapevati onu staru crnogorsku
    "ja drugi …vi do mene". Pre smenjivanja mu je draza bila pesma "ja prvi …vi iza mene". Zato se i Rovcaninov zemljak Matija Beckovic trudi da medju dinosaurisima u SANU bude u prvim radovima. Smatra da je to zasluzio, posto je "srbin po profesiji" koje je i dalje najisplativije zanimanje u Srbiji.

  6. A šta je sa EPS-om. I njima se isplati "kao pozajmica" trinaesta plata,pa se posle ta pozajmica otpiše,i to je ogroman novac juer su i plate ogromne. Njih ne sme niko da dira jer će to ovj narod sve kroz struju da plati,a Kolubara može da sruši svaku vlast.

  7. @ Dex : Donesi,pokaži,bilo koji papir,dokaz,da je u EPS-u isplaćena 13.plata ! I to ne ove godine,nego 10 unazad!Sve pozajmice koje su bile,a nije ih bilo više od par,SVE su vraćene,odbijanjem rate preko platnog spiska.Ne izmišljajte više kada je EPS u pitanju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.