RSE: Uhapšen aktivista organizacije za pomoć migrantima u Šidu

Ostavite komentar


  1. Bojim se da ste objavili lažnu vest. Pomenuta organizacija pomaže iregularnim migrantima, koji misle da mogu boraviti na teritoriji neke države kršeći njene zakone i odbijaju smeštaj u prihvatnim centrima gde imaju i stan i hranu, pa nije potrebno da im neko ilegalno kuva, a kamoli deli vreće za spavanje i šatore da po zimi spavaju u šumi! Pomaganje učiniocima prekršajnih i krivičnih dela je saučesništvo i o tome treba da razmišljaju i novinari koji plasiraju ovakve članke.

  2. Ne treba nekritički i bez provere prihvatati svaku informaciju koja dolazi od NVO ili RSE. Zapad je zakuvao ovu bljutavu čorbu, lepo nam je „servirao“, a mi treba da je kusamo i hvalimo!? Ma zaista? Pa neka je sami srču! Jednoumlje nije prihvatljivo bez obzira na to od koga dolazi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.