RTK obustavila emitovanje programa

Ostavite komentar


  1. Konačno je postignuto ono što se htelo, jer, RTK nikad nije bio naklonjen Diplomi, ni Vučiću. A sad Kragujevčani – gledajte Palmu Plus, Sunce, Studio B, 77 varijanti Pinka. To vam je od ove lokalne i republičke vlasti. Još samo da ovo malo neudavljenog univerziteta, kome su desetak godina na čelu razni alavi klanovi Arsenijevića, Jeremića, Jankovićai – i ostale Diplomine uzdanice, bude privatizovano ili ugašeno zajedno sa Zastavom, i onda je Kragujevac konačno na cilju – u rupi iz koje nema izlaza. Čestitamo, jer ste iz Kragujevca proterali sve ljude koji su bili bar malo iznad proseka.

  2. da bi obaveštavalo građane o svojim uspesima, rukovodstvo kragujevcua treba ponovo da uvede dobošare, koji su građane obaveštavali između dva rata. naravno, tu je i narodni radio mileva, koji ponovo dobija na značaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.