„Otišao korak dalje u ponižavanju ‘javnog servisa građana'“: Sagovornici Danasa o Vučićevom gostovanju u Dnevniku RTS-a

Ostavite komentar


  1. Zbog vredjanja novinara i novinarske kuće zvane RTS novinarka je trebala da prekine gostovanje i zahvali se gostu (kada bi smela i kada sve nije samo nameštaljka)?Ovo su za Vučića „medijske slobode“ kako ih on vidi i doživljava.

  2. DA TO JE TO, A NIJE DRUGO!

    Predsednik ΛV ne skida se sa televizije, on se obraća građanima kao predsednik svih građana, a više puta se obraća kao građanin ili kao vođa SNS. On ponavlja priće kao učenik lekcije, kako bi građani dobro zapamtili njegove priče, hvalisanja sebe, stranku i bogatstvo građana, kritike drugih, na prvom mestu opozicije, ukoliko je ima. ΛV uglavnom se obraća šarenolikim pričicama kao da su namenjene deci ili saradnicima. Na kraju ΛV je i predsednik, ministar svih ministarstava, kapetan broda, a saradnici mu služe da prave gužvu, da klimaju glavom, aplaudiraju što jače to bolje, da klimaju glavom kao konj na suncu. Sve ovo samo se ponavlja iz dana u novom danu. Za vreme izbora totalno je ispustio funkciju predsednika, već se ponaša kao najveći i najpametniji član naprednjaka, možda sebe drugačije ine vidi.

  3. Mi smo zaista loš narod,kada trpimo jednog psihotičnog,nekulturni,arogantnog diktatora.

  4. Decija posla. Nece ga nikada niko pobediti dok ne pocnu da ga razumeju kroz nivo ekstremno manipulativnog deteta….

  5. Ko još gleda RTS?
    Dolaze nove generacije kojima će potpuno biti svejedno da li, gde, kada , kako gostuje i šta priča bilo koji političar. Jedino merilo će biti životni standard.
    E sad, to što ja to neću doživeti je druga priča (49)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.