RTS: Analiza tona „Upitnika“

Ostavite komentar


  1. Izgleda da mu nije mu dovoljno što je postao voditelj „Ćirilice“ pa traži ugovor i sa RTS-om!

  2. Covek je udavio ostale u emisiji sa prostackim upadanjem u rec. Klasično ulicarsko ponasanje karakteristično za Vucica i njegove lopove

  3. Da je pravde i hrabrosti odgovornog urednika, ton bi mu bio iskljucen, a ne smanjen (ako je uopste smanjivan, posto su gledaoci sve vreme samo njega culi). Onako prostacko ponasanje i upadanje u rec ostalim sagovornicima, traljav pokusaj da dominira emisijom, i neargumentovano iznosenje nebitnih stvari samo da bi ometao tok emisije je ozbiljan izazov radikalima i Martinovicu…do sada su oni prednjacili u takvom ponasanju.

  4. nekultura gospodina vesica u toj emisiji bilo je strasno. svakom je upadao u rec, prekidao sagovornike, govorio istovremeno sa sagovornicima. iz svega toga a licno sam gledao emisiju nije mu smanjivan ton. uostalom da sam bio voditelj zamolio bih gospodina vesica da napuisti studio je s takvim nekulturnim sagovornikom bilo je nemoguce korektno voditi emisiju.

    1. Svaka čast Šapiću,a svi ostali su bili za kritiku.Po meni,greška je u koncepciji emisije.Trebalo je svakom kandidatu dati dva,ili tri minuta i završeno.Ako je otvorena debata kod srba je to problem,jer tu pobeđuje najgrlatiji.Inače,kod Vesića je ton bio smanjen,a to nije trebalo uraditi!Voditelj je taj koji daje ritam i izgled emisije,pa samim tim MORA da diktira i ponašanje gostiju u emisiji.

  5. To je ono što RTS a i dosta institucija koje umesto da štite interes građana (koji može biti ugrožen kako od opozicije tako i od vlasti ali i od bahatih pojedinaca) i tako zadrže distancu radi objektivnosti, umesto toga, poltronišu se pred bahatošću pripadnika vlasti a potom i sami bivaju žrtve. E to je slika institucija koje žmure i ljudi bez stava. Ćute kada se dešava nekom drugom i čak potpiruju (RTS) a potom kada se desi njima onda na sva zvona kukaju. Sledeći put kada zna se ko se samo najavi u večernjem terminu i ponaša se bahato, neka voditeljka izađe iz studija ili neka ga jasno prozove zbod prostačkog i bahatog ponašanja i kada bi se tako poneli, zamislili bi se drugi put. Ovako gospodo, žalite se sami sebi.

  6. Vesic je poslat u emisiju da ometa, nemojte se cuditi. To isto radi ministar policije, ministar spoljnih poslova…i epicentralno predsednik. Znate gospodo iz vlasti, kultura ne dolazi iz jama u kojima ste se kotili. Ovde se jos uvek koriste viljuska i noz kao pribor.

  7. Ako su mu smanjivali ton ima neko da dobije otkaz.Jednostavno to je demonstracija moci, oni su glavni i moraju da se slusaju gospodari.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.