Najmoćnije oružje u Vučićevim rukama: Šta sagovornici Danasa misle o oceni Dragana Đilasa da je informativni program RTS-a najveća sramota u istoriji Javnog servisa?

Ostavite komentar


  1. Virtulna stvarnost Ace lažova, budućnost puna praznih obećanja, Potemkinovih sela i pejzaža u magli. Informativni program se tu uklapa savršeno, kao deo slagalice (nažalost!).

  2. Gledam oba i odgovorno tvrdim: za N1 RTS je primer objektivnosti. Što ne znači da valja.

  3. RTS je poltronski servis A. Vučića. Lukavi su, podmukli, kao fini, a u stvari neviđena propaganda režima.
    Spori su, kao retko ko. Koliko puta sam veoma važne informacija saznala iz drugih medija, da bi se na kraju i kod njih pojavila vest.

  4. Bilo je i sramnijih epizoda sa Vučelićem i onim sirotim Milanovićem koji je pao 2000te 5 oktobra, a koga je masa pesničila ispred RTSa tog dana i prosto da je sva ova kamarila koja bi tada pristala na robiju od 5 do 10 godina bez problema (uključujućii Dačića i Vučića/Vulina), mi danas ovo ne bi smo po drugi put gledali. Zato, nijednog ne treba zaboraviti, a promena je blize no što nepomenik misli…iz straha govori i iz straha zateže kao i Bujošević/Stefanović penzionerski dvojac sa kormilarom

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.