RTS: Društvenim mrežama se šire prevare o pretplati za Javni servis

Ostavite komentar


  1. Ja bi rekao da je prevara i RTS-a koji nasilno naplaćuje svoje nikakve usluge uz račun za struju, al se prave ludi…

  2. MENIJE ODBIJENO OD PEZIJE PREKO IZVRSITELJEVOG REŠENJA MALO MANJE OD13.HILJADA DINARA IZ 2000.GODINE DUGA JA NISAM DOBIO NIKAKVO SUDSKO REŠENJE DABISE ZALII I AKO NA ADRESU STIZE SVA POŠTA FIRMI I PRIVATNA I UVEK IMA BAR 7.OSOBA KOJE MOGU PRIMITI POSTU TEJE TO DOGOVOR IZVRŠITELJA I PIA DA NEBI MOGLI DASE ZALIMO NA ZASTARELOST. PA TVRDIM DAJE OVO JOŠ JEDAN MAFIJAŠKI POTEZ PRIVATNIH IZVRSITELJA SA RADNICIMA PIA.

  3. Treba procesuirati RTS,ne izvestava o protestu,ovo hocu ovo necu a javni sam servis,hajde da ne placaju oni o kojima ne izvestavaju????

  4. Za šta plaćamo,za njihovo bahaćenje i ne gledamo RTS pod hitno ukinuti pretplatu pa ako može da radi ko ostali može ako ne gasi.

  5. Nešto oko 13 miliona evra uzmu pretplate na mesečnom nivou za ništa,vesti i reprize od pre 50 godina! Sramota!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.