RTS duplo više izveštavao o protestima u Evropi nego u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Pa sve ovo potvrđuje da ne odstupamo od svog naveliko urođenog mentaliteta da više volimo da zavirujemo u tuđe dvorište od svog. Zašto bi pomenuti mediji činili drugačije?

    1. Zato što je RTS javni medijski servis, koji svi mi plaćamo, tako da im je dužnost da nepristrasno izveštavaju o događajima u Srbiji, a ne da budu propagandni servis vladajuće partije. Dragan Bujošević je veliko razočarenje.

      1. D. Bujosevic – Nije srpski ćutati…Direktore, kako ces obraz oprati? Takvog sapuna nema.

      2. Vaš stav se, apsolutno, podudara s mojim. Na našu žalost ostaje nam, za sada, da to samo konstatujemo. P.S. Moj osvrt, gore, je više bio na temu mentaliteta koga se nikako ne odričemo, što ne opravdava medije da krše osnovna pravila i kodeks profesije kojom se bave.

  2. Kako vam nije jasno ko je urednik svih televizija?Očekivati istinu smešno je ,jer je nema u njihovim životima je sve laž.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.