RTS: Kosovski policajci pretukli srpske mladiće u Gračanici

Ostavite komentar


  1. @Jelena
    Zar zaista misliš da su ih tek tako iz obesti pretukli? Čula si za akciju i reakciju?

  2. Zasto niste snimali ,makar tajno ja u Kraljevu za nevezivanje pojasa platih kaznu na moje pitanje jel vam Vucic to rekao odgovorise :,jel te neko nesto pita sedi u kolima I ne otvaraj vrata“ ,toliko o nasoj policiji

  3. Nece drzava da stane za nase gradjane na Kosovu i Metohiji, samo se prica, a istina je drugacija, nazalost

  4. @Vule

    Citiracemo tvoj „komentar“ kada neki Albanac bude prebijen… Inace, sasvim ocekivani „komentari“ sa albanske strane, minimalizovanje, opravdavanje i zamena teza a istovremeno ocekuju da im se Srbi izvinjavaju i izigravaju nevine zrtve. Ne, sve ste zasluzili za vreme Milosevica, jos ste i dobro prosli.

  5. Dok ne budu isti aršini prema albancima koji žive u Srbiji … kao što je prema Srbima na Kosovu Kurti ce raditi sta mu volja
    Zatvorite sve sto albanci drže po Srbiji, iznenadili bi se sta sve posjeduju Ne budite vise glupi

  6. Враћају они понашање полиције 70/80 година, то сз наши Срби заслужили, исто се понашају и овде у срцу Србије, него нема ко да их оплави, у полицији све с југа, брука.

  7. @Шумадинац

    Pokusavas da odglumis srpskog komentatora?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.