RTS kritikovao Vučića čitavih 13 sekundi za mesec i po dana

SNS vodila intenzivnu kampanju i medijski obračun sa neistomišljenicima i pre početka izborne trke, pokazao monitoring BIRODI-ja

Ostavite komentar


  1. Ko je dobio otkaz zbog tih 13 sekundi? Ne verujem da je mašini to promaklo

    1. RTS ima obavezu da kritikuje ovog što mu ime ne izgovaram ( da ne prizivam zlo), svaki put kad mu se čarape ne slažu sa kravatom ili džepnom maramicom. Imamo pravo da znamo kad god se nešto tako užasno omakne ovom, nepomenutom.

  2. Da li je taj Biro istraživao koliko sekundi su Danas, N1, Nova S, Direktno i drugi „objektivni mediji“ pisali ili izveštavali o Aleksandru Vučiću u pozitivnom kontekstu?

    1. Zašta da ga pohvališ?
      Navedi jednu pozitivnu stvar, zemljače, jednu jedinu!

      1. Povećane plate za zdravstvene radnike, prosvetu, vojsku, otvoreni autoputevi, obnovljena vojska i nabavljena nova oprema za nju, suficit u budzetu. Nastavite niz…..

    2. A dta bi ti Bojane izdvojio kao pozitivan kontekst: Hercegovacku, hotel na Kopaoniku, skrivanje Radojicica, Krusik, Jovanjicu, lazne diplome, lazne doktorate, bakljade, smanjenje penzija, najskuplje autoputeve u svetu, odnosi sa susedima, prikljucenje EU, paljenje i zatvaranje novinara, finansiranje medija…. Sta crni Bojane, sta?

    3. Hrišćane su bacali lavovima a danas su lavovi skoro izumrli. Ne može se pošteni ni čovek žrtvovati.... kaže:

      Pa pravi novinari rade svoj posao a propagandisti svoj.Prosto kao pasulj.

    4. Pozitivno izveštavanje su dnevne vesti – informacije saopštenja državnih i lokalupravnih instuitucija o radu za javnost, bez daljih analiza.

  3. 13 sek.! Stvarno su preterali. Pod hitno da se zameni direktor, glavni i odgovorni urednik informativnog programa i stručni kolegijum podvrgne opravdanoj kritici. Javni servis plaćaju svi građani Srbije a resto donira Republika Srbija.

  4. Svako istraživanje treba da bude kompleksno i da obuhvati medije svih formata od tv, javnih servisa, sa nacionalnom frekfencijom, privatnim medijima pa internet portala. Ovako ne ide, zamera se vlasniku privatne televizije što odvaja vreme za sebe. Pa neće valjda naplaćivati sekunde reklamira nje samog sebe.
    Da li BIRODI istražuje hejterske članke na pojedinim portalima ili komentare.

  5. Mislim da stvarno nema zasto neko negativno da govori o predsedniku, jer sve sto radi radi za dobrobit gradjana.

  6. Je l’ ovaj monitoring Birodi-ja radi neko ko je u opoziciji, ne znam sto ste se uhvatili za ovakva israzivanja, pa uopste nije cudno sto nema mnogo kritika na racun naseg predsednika, pa vide ljudi da sve bolje zivimo i sve smo postovaniji u svetu.

    1. @Dule Gos’n Dule, ne gine Vam fotelja ministra informisanja! Mnogo ste naučili od Vođe,

  7. A sto su obradili samo televizije, hajde da vidimo i po novinama ko sta izvestava i koliko pa da onda naoravimo paralelu. I ko ste vi da trazite izvestaj od REM-a i da jos kazete da ima i krsenja zakona.

  8. Al su pojačali aktivnost pred izbore. Šta vam je, ljudi? Pa nikom normalnom ne treba istraživanje. Pa pogledajte samo priloge u informativnim emisijama maltene svih televizija. Potpuno neprofesionalno, odvratno, preterano, uvlakački… Poslušajte rečnik (ne izjava ili citiranih aktera) koji novinari koriste u tkz. ofovima. Stravično loše, nedozvoljivo…

  9. A SzS nije kritikovan uopšte, zar ne?I sad je problem što je kritikovan samo 13 sekundi?

  10. A da li su kritikovali ikog iz opozicije? Nisu, i to nekima nije uopšte problem, a ovo jeste problem.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.