„To se ne radi nigde u svetu“: Šta RTS zapravo plaća milionima koje je potrošio na reklamiranje u tabloidima?

  1. Ako ikad dodje kraj ovoj mafiji i kabadahijama, treba se izobriti da to SMECE od RTS-a, bude za sva vremena ukinut. I da se od profesionalnig i sturcnih skolovanih i NE KOMPROMITOVANIH novinara, osnuje jedno zaista pravo informaciono preduzece. Zakonom USTANOVITI, da se vise nikad i niko ne moze mestati u uredjivacku politiku. I da sluze ISKLJUCIVO narodu drzave Srbije.

  2. Mozete li da trazite od RTS podatke sta je reklamirano i gde i na koliko bilborda? Ne poznajem nikog ko je video te bilborde…

  3. Sta se reklamiraju kad smo svi prinudjeni da placamo pretplatu? Kome je RTS nepoznat?!

  4. Ne gledam RTS jer je to Vučićeva propagandna mašina. Plaćam pretplatu jer ne mogu toga pravno da oslobodim. To naravno ne znači da moram i da ih gledam.

  5. Javni medijski servis odavno liči na tabloide. Sličan se sličnom raduje. Zbog toga, novcem nas građana, finansijski pomažu pomenute štampane medije. Toliki broj zaposlenih na RTS-u, a osim opskurnih serija i repriziranja istih, nema se šta kvalitetno pogledati.

Ostavite komentar


Društvo

Protest protiv Rio Tinta u Valjevu: „Ako odbranimo grad odbranićemo i državu“ 8

Protest protiv Rio Tinta u Valjevu: „Ako odbranimo grad odbranićemo i državu“

"Nema politike, ideologije zaboravite to. Moramo svi zajedno da delujemo, politika je nebinta, važna je samo ideja da odbranimo naš grad. Ako odbranimo grad odbranićemo i državu", poručio je sa skupa okupljenim građanima u Valjevu reditelj Zoran Đorđević koji živi u Brazilu. Na gradskom trgu trgu u tom gradu u toku je protest protiv Rio Tinta i iskopavanja i eksploatacije litijuma u Srbiji, ali i u valjevskom kraju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.