RTS: Novi nivo prostakluka

Ostavite komentar


  1. Gospodja nije voditelj emisije; to je radio Orlic!!! Zbog toga, neka vam je na cast gospodo iz RTS takva voditeljka i TAJ VAS PRIMITIVIZAM ISPOD NIVOA!!

  2. Bravo Sergej ! Nemoj više da koristiš fraze na engleskom . Neka te i krezuba Srbija razume .

  3. Gospođa Olivera se dugo borila, senoć se odlučila, na koju će stranu. Novinari RTS- a su zaboravili kako su prošli posle pada Miloševića. Znam da je teško raditi taj posao, ali privilegije su velike, pa i odgovornost.

  4. Ne znam da li je niko nije „tako daleko zaplivao u prostakluku“, ali znam sigurno da je voditeljka veoma daleko zaplivala u manjku profesionalizma, nitkovluku i ulizištvu prema Drugu Članu Biblioteke. Tako da o njoj mislim isto što i Sergej Trifunović, ne zato što volim da daleko zaplivam prostakluku, nego samo zbog njenog odvratnog ponašanja! Stop Barbara „novinarstvu“!

  5. Možda je u pitanju poziv političkih moćnika a ne klijenata. Isuviše je to proizvoljna insinuacija.

  6. Ne mogu da verujem da je Orlic toliki prostak- bolesnik, da prica u glas, da se ponasa tako odvratno, da je morao biti javno izbacen iz emisije, da voditeljka pokaze da drzi do svog i dostojanstva kuce u kojoj radi, protivim se bilo kakvom prostakluku, bez obzira odakle dolazi, jadan smo narod

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.