Od petka elektronske dozvole za kretanje građana koji brinu o drugima

Ostavite komentar


  1. Za sve se pita „VRH“ Niko nikom ne veruje. Fikus narrdi ono sto njemu naredi „nepogresivi“ dok Institucije postaju misaona imenica. Cak imamo i broj telefona da prijavimo „ne savesne izdavace prava kretanja. Koja demagogija?
    Ko prima te prijave i na koga ce se te mere primenjivati. Evo i onaj u cijoj porodici ima zarazenih virusom, danas ide u Nis. Ko njega testira? Dali njemu izdaju dozvole? Ili mozda On ne moze da zarazi nikoga i ako je pozitivan? Samo pitam.

  2. Da li znate da je aplikacija proradila sinoć, tj. četvrtak veče, a rok do kada treba da nam odgovore je 2 radna dana. Dobro ste videli 2 radna dana. Da li shvatate šta su nam uradili, imaju rok do ponedeljka naveče da nam odgovore. Pa šta će nam tada, nama predstoji vikend bez dozvole.

  3. Imam majku od 94 godine kojoj je neophodna pomoć gotovo 24.sata. slabo se kreće , demencija je već uveliko prisitna, i neophodna joj je moja pomoć svakodnevna, nevezano za doba dama noći.

  4. Odlazak na novom bezaniskom groblju da Vracara, da obidem sina, upalim svecu, preminuo je pre sest meseci, ma 16 godina. Nisam pozitivna, radim.

  5. Molim vas da mi izdate dozvolu za kretanje u vreme Policijskog casa ..Imam oca koji je star zivi sa macehom u kuci .On boluje od srca ona od Alchamera …Oni su zavisni od mene hvala ..

  6. Potvrda za otvaranje rasada i polivanje od 8 časova do 9 časova izatvaranje rasada og 18 časova do 19 časova

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.