RTS odgovorio Mariniki Tepić: Oglašavamo se po zakonu i iz komercijalnih prihoda

Ostavite komentar


  1. G-đa Tepić je sto/posto u pravu.A vi se bar potrudite ta budete prema svim građanima ono što treba da budete.Realni.

  2. Kako vas bre nije sramota da pricate o komercijalnim prihodima. 10 godina nisam pogledao ni jedan vas kanal, niti nameravam, a redovno placam da ne odumrete . Sram vas bre bilo.

  3. Jako je bitno da li je taksa ili pretplata? Uostalom, tuzite je pa cete time dobiti zadovoljenje. Ili ipak necete???

  4. A te pare iz „komercijalnih prihoda“ su posebne, obeležene? Ne mogu se koristiti za proizvodnju programa nego samo za oglašavanje? Ne znam, samo pitam…

  5. Komercijalni prihodi=uzmi,naplati ,niko ti ništa ne može.A to što ne rade svoj posao i što ih narod gleda samo zato što nema druge programe je već druga priča.

  6. Javni servis(RTS) i komercijalni razlozi je nespojivo. RTS finansiraju građani Srbije i bi smeo da plaća komercijalne oglase bilo kome. Dovoljno je da trejlerima najavljuju svoju produkciju. Nemojte nas praviti budalama.

Ostavite komentar


Društvo

Zastupnik investitora Vins 021: Niko neće biti zazidan 10

Zastupnik investitora Vins 021: Niko neće biti zazidan

Projekat u ulici Pariske komune 65-69 na Novom Beogradu, koji će realizovati građevinska kompanija Vins 021 iz Novog Sada, iznosi 3.482 metra kvadratna nadzemne površine i nema govora da će stanari susedne zgrade biti "živi zazidani", a hitnim službama biće omogućen prolaz, izjavio je danas FoNetu zastupnik investitora Nikola Ilić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.