RTS: Privedni sud utvrdio da je SBB povredio prava RTS-a

Ostavite komentar


  1. Ma baš me briga za RTS. GLEDAM putem kablovske SBB one kanale koje mogu da gleam, bez pljuvanja u ekran, a to nisu „domaći“ AV kanali. Predlažem rukovodstvu SBB da ne produži ugovor sa RTS jel je, umesto Javnog servisa, kojeg plaćanjem pretplate, finansiraju svi građani Srbije,a RTS je sve svoje resurse, stavio u propagandni projekat jednog čoveka AV.

      1. Ukinuti sve rts kanale,po mogucstvu i pink a na zalost pd skora i sve kanale tv prva,o2,posto su svi postali rezimski!

        1. U poslednja dva meseca, dve devojčice bile mi na kućnom pragu da me odgovore od SBB-a, a privole Telekomu. Ako to nije pritisak, na znam šta je.

  2. Podrška!!! SBB da ukine sve programe RTS i da ga uopšte nema, kao i Pink

  3. kako? npr, placam reket za RTS i imam SBB koji nor nema ugovor sa RTSom i ja placam nesto sto mi je privredni sud uskratio jer se obazirao samo na zakone iz privrede a ne na propise koji regulisu rad javnog servisa. Ako je su u pravu, onda ne postoji osnov za naplatu pretplate RTS

    1. Upravo tako. Po tom osnovu ja ne moram da placam pretplatu za RTS ako nemam mogucnost da gledam taj kanal odlukom suda. Nije da mi nedostaje RTS ali ne zelim ni da nemam nesto sto placam. Odgledam po nekad neku utakmicu ili nesto sto nema veze sa politikom i AV koji im je glavna maskota

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.