RTS pustio Šešelja da u Dnevniku vređa poslanicu LDP

Mićić: Šešelj nije zaboravio da sam ga kažnjavala u Đinđićevo vreme
Skandal na Javnom servisu

Ostavite komentar


  1. Ako ima JOŠ NEKOG RAZUMA,,MORAO BI D SE SETI,Šta je,lider, ,posle,,SAMO, Druge INAUGURANCIJE,,Ekskluzivirao,,Pošto jei dalje blagoizvoleo da se. i DALJE NALAZI NA,,ČELNOM ,,MESTU,;SNS,,DA IMA ,,NJEGOVIH,, ,Koje ĆE UVEK,Da,,podrži,,,I TO,Bespogovorno,,, GDE GOD Da IH jeIZVOLEO,POSTAVITI I,ONIH,,DRUGIH,, kojima Neće dozvoliti,,,da ,,vrate zemlju,u one ,,srećne decenije,, s ,,posebnim,,njegovim,i kooperantima,,,amanetima,, kojih se ,,spontano ,, ,,NESEĆA..,PA Gge ĆE DA NAĐE KOJONOSE,, Da odvali,,,IZ PARLAMENTA,, One IZ ČIJEG SE LEGLA ISPILIO, još,,srećnih,mu studentskih godina, kod,,prof,,Šešelja,i glavnog mu menstora i ,,čuvenog,,Mike,, ađutanta ,,gubernatora,,,,iz Bajčetinu..Zato i Ima,,podupirače,,iz,zatucene,mase,,,kako IM je SAM,PROTEPAO,,,Jel,da.BAR JE TU,,POSVEĆEN,,I ,,DOSLEDAN,,100%..Nemora da Pokaže,, NI,izvornoi,,BREND,,,BELE MAJICE,.i sva,,njihova,,dostignuća,,,.

  2. Ovo je bruka za nju a ne za Seselja!
    Da je ova postena zena ne bi je zvali stolovaca!
    Bravo Vojo Srbine!

  3. ,,Ameri,, polako, šta sve žuti nisu radili za vreme svoje vladavine, zatvarli na hiljade nevinih, p je narod kasnije moro da plaća oštetu, umesto onaj ko ih je naopravdano zatvaro po nalogu žutih bi trebao debelo da odgovara, to ldp ne pominje i ostali oligarhi.

  4. Pa odkako je ovaj agent angloameričkih i hrvatskih tajnih službi instaliran u Srbiji pod kodnim nazivom "disident" on ne prestaje da urušava ugled Srbije! Analizirajte njegovu ulogu od dolaska u Srbiju. Svaki potez je bio a i sada je da se Srbija, jedna od pobednica u I svetskom ratu sa prepolovljenim stanovništvom i nosilac otpora hitlerovoj nemačkoj u II svetskom ratu sa nepojmljivim žrtvama od Kragujevca, Kraljeva pa do Jasenovca, pokaže svetu kao necivilizovana "rasa", istrčavajući nepojmljivim tumačenjima događaja tokom raspada Juge. Onima koji su kreirali raspad juge trebao je on i njegova "psovanja i pljuvanja" po Hrvatima, Muslimanima, Slovencima itd. što je potvrđivalo njihovu smišljenu priču o zlim Srbima. Njima nisu bili zanimljivi razumni ljudi, Srbi! On je maestralno odigrao svoju ulogu trojanskog konja koristeći nabrekli antagonizam koga je njegov obožavalac Milošević već podpalio! I rezultat? Kao potvrda moje slutnje je i njegovo puštanje iz Haga i to u trenutku kada je Tadić definitivno pokopao šanse za izlazak Srbije u demokratski svet, sklapajući abolirajući savez sa Dačićem, zapad vraća svog trojanskog konja u Srbiji, njegov učenik AV ga instalira u parlament i njegova uloga se nastavlja. Počinje sa Natašom Mićić koja ga je efektno krotila kada je pokušavao da nastavi svoju podrivačku politiku u parlamentu Srbije. Uskoro ćemo videti na koga će nasrnuti, mislim da na Jankovića, kao sinoć Vučić koji je na postavljeno pitanje u cca 7.000 uplatnica po 40.000 dinara krenuo da priča o Jankoviću i njegovom pištolju!
    Narode Srbije, prst na čelo!

  5. Botovi,setite se sta su vam diploma i lujka obecali 2012. Ukidanje pretplate na javni k….t

  6. E zato su dovedeni plemeniti i preposteni drug ““iz zapadne srBije tzvpanovic i drug nebojsa ““onaj glupan iz idola““ !! Pa vi to placajte..

  7. Видимо да мистер Шешељ пројектује своје "стечене особине" по белосветским затворима.Питам се,није ли због њих и отишао добровољно у Хаг???

  8. Чудно је да човек који је победио Трибунал,несме да иде назад и чује пресуду?Због таквих, правим борцима и патриотима се неда ни лечење у Отаџбини.Томе кумује и главни Инаугурант,због своје биографије!!!

  9. Ništa čudno, vlasnik rts-a je aleksandar vučić od oca Šešelj Vojislava, krv nije voda a tu je i bata željko i mali psičićević ili ti pašče vučićević i oni sada DRMAJU SRBIJU KONSTANTNOM DEMAGOGIJOM a mi moramo da im plaćamo još i taksu za privatni servis i da im se klanjamo, DIŽI SE BEOGRADE I ODUVAJ TIRANINA a potom će i cela Srbija, NIJE ON TOLIKO PAMETAN NITI SU SVI OSTALI GLUPI; a lakše je perom nego motikom !

  10. Ona se samo zalila na nacin koji je ovaj to rekao, a nije demantovala to kao cinjenicu ni jednog momenta. Pametnom dosta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.