RTS uputio izvinjenje zbog emitovanja uznemiravajućeg sadržaja u Dnevniku

Ostavite komentar


  1. Ha ha…
    Imate još mnogo toga da se izvinite građanima Srbije.Vi ste servis SVIH građana.Bojite se AV.
    A voditelji dnevnika koji pevaju umesto da govore pravilno,to je druga priča…

  2. Pa ne primećujem da smo izrasli i omatorili poremećeni a odrasli smo uz rts partizanske filmove, gledali ubijanja i proganjanja i niko nam nikad nije uputio izvinjenje! Mo’š misliti!!

  3. Placam kablovsku a moram da placam takse za RTS 1 koji nikada ne gledam.Trebalo bi ukinuti takse jer ih kvalitet navedene televizije ne zasluzuje.Sve sto je na silu pocinje da iritira.Trebala bi RTS da uci od profesionalnih televizija N1 i Nova.

  4. Treba da nam se izvini zbog sve češćeg,višesatnog gostovanja Vučića na RTS,u kome dotični laže,vređa,manipuliše,širi govor mržnje i daje lažne podatke i lažnja obećanja.On time uznemirava i plaši veći deo gledalaca i ide na ruku kriminalcima i siledžijama iz svoje partije.

  5. Samo da vam javimo, izgleda da niste obavešteni, da poštari i poljoprivrednici još uvek štrajkuju, čisto da znate da mogu da se pojave i pred vašim vratima.

  6. Svako Vucicevo pojavljivanje na RTS je uznemirujuceg sadrzaja, pa se ne izvinjavaju. Hipokrite.

  7. Ljudi lepo isključite kanale, ostavite one koji vas zanimaju i rešili ste problem. Ja sam to uradio.

  8. E ako to naskodi razvoju maloletnika pored svega sto se inace dogadja svakodnevno – nista nece.

  9. A ata ce deca na dnevniku 2!Ko se izvinjavao za bombardovanje Srbije,Republike Srpske,kad su to deca gledala i dozivljavala uzivo,manite se supljih prica!

  10. Tommy, ako mi se poštar pojavi na vratima znači da više ne štrajkuje, a traktor ne može da stane u lift… 🙂

  11. Niste se izvinjavali kad je vaš gospodar plašio narod „ljudskim ćevapima“ u udarnom terminu?

  12. Radujem se sto postoji RTS i sto se nije stavio na stranu opozicije, a ni pozicije, koliko god neki insistirali na tome. Valjda misle da su u obavezi da isto ucine. Ne, nisu. Njihova obaveza je da ostanu u poziciji u kojoj se sada nalaze.
    A proopozicioni botovi, neka placu. 🙂

  13. Bilo bi lepo da se izvine i zbog katastrofalnog informisanja građana i zbog toga preskupe pretplate. Plaćamo da nas drže u zabludi da verujemo da živimo u pravnoj a ne mafijaškoj državi.

  14. Od televizijskih kanala najčešće gledam sva tri RTS-ova, naravno osim njihovih informativnih i političkih emisija. Za ostale televizije su izmislili tv program.

  15. Izvinjenje ništa ne vredi.
    To se nije, jednostavno dogoditi.Zar onaj ko je postavljao taj prilog nije znao da su snimci uznemiravajuci.
    Ja i negledam vase rezomske programe. Nekom skinuti glavu pa reci – „izvini“ Pa poturite tome svoju glavu pa primite izvinjenje. Toliko.
    IZVINITE

  16. @Pedja sve lepo objasnio,manite se supljih prica.Nama gradjanima Srbije se jos niko nije izvinuo.

  17. Tv.ne gledam nemam,čitam vesti na int.normalno ono što me zanima i isto tako na youtubu,tako bi trebali svi a ne posle se bune što neki tamo svaki dan iskaće iz frižidera.I da placam 300 din.državi i bez tv.kome se tužiti,jel neko zna?

  18. Izveštavali su sa ratišta . Kakve slike mogu i da budu ili snimci . Sami možemo i da pretpostavimo na nama je da li ćemo gledati ili ne

  19. Zašto se nisu izvinuli kada su pokazivali slike Belivuka i kriminalaca koji su mleli ljude. I to su gledaoci videli bez izvinjenja javnog servisa RTS. Kako vas nije sramota?

  20. Zašto se RTS izvinjava? Pa TV Pink bi trebalo svakodnevno da se izvinjava zbog i te kako uznemirujućih sadržaja ( Elita, vređanja naroda od strane Predsednika i članova SNS-a.), ali im to ne pada na pamet, a REM na to i ne pomišlja da reaguje

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.