Fudbalere Crvene zvezde danas u Velenju očekuje prva utakmica drugog kola kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope protiv domaćeg Rudara. Slavoljub Đorđević, jedan od trenutno iskusnijih igrača u timu, izuzetno je motivisan pred današnji susret i smatra da je povratak u crveno-beli tabor njegov najveći motiv.

Rudar Velenje – Crvena zvezda

Stadion: Kraj Jezera. Sudija: Laperir (Švajcarska).

Rudar Velenje: Savić, Cipot, Sulejmanović, Pokleka, Dedić, Golob, Trifković, Kolsi, Omladić, Tolimir, Prašnikar.

Crvena zvezda: Pavlović, Ninkov, Tutorić, Đorđević, Ignjatijević, Isah, Lazetić, Kadu, Obrić, Perović, Lekić.

 

– Uvek sam bio oran i motivisan za svaku utakmicu, ali moram da naglasim da je ovaj meč za mene nešto specifično. Ipak, prva je zvanična u dresu Crvene zvezde po povratku, pa je samim tim i želja za pobedom još veća – objašnjava iskusni štoper.

Đorđević je upoznat sa protivnikom, ali kako kaže, ne dovoljno da bi mogao unapred da govori o njima i prognozira rezultat.

– Iskreno, nisam ih gledao, ali uspeo sam da čujem od trenera Petrovića i nekih prijatelja da je njihova ekipa fizički jaka i da dosta trči. Sa druge strane, ne želim da pričam previše, jer sve što imamo da kažemo, reći ćemo danas na terenu. Mi smo Crvena zvezda i moramo da prođemo – jasan je on.

Na pitanje šta je to što trenutno krasi tabor Zvezde, Đorđević je rekao:

– Naš adut je mladost tima i želja svakog igrača da se dokaže i da opravda dres koji nosi. U svakom slučaju, igraćemo dobar fudbal i verujemo u prolazak. Moramo da izgaramo na terenu – kategoričan je prvotimac iz Ljutice Bogdana 1a.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari