Rudarsko-geološki fakultet traži izvinjenje Biljane Stojković

Ostavite komentar


  1. Ha, ha, ha! Ne cuh da je dekanka koja izmislja uvrede nanete nepoznatim „geolozima“ rekla jednu jedinu rec o kopanju jadarita! Zasto? „po informacijama iz državnog Trezora ustanovio da je Rudarsko-geološki fakultet prihodovao za par godina od kompanije Rio Tinto preko 100,5 miliona dinara“. Pametnom dosta.

  2. Nadam se da će svi imati priliku da dokažu istinitost svojih reči na sudu, pa i ova profesorka iz komentara.

  3. Fakultet koji potpise ugovor sa kompanoom RioTinto o tajnosti ili prikrivanju podataka koji uticu na zdravlje stanovnika zasluzuje da bude iskljucen iz BU i skinut sa budzeta.

  4. Izgleda da se kod nas sve može kupiti .Umesto da objektivnom analizom , raskrinkaju pogubnu delatnost Rio tinta , oni uzimaju pare od njih . Da li su i jednog trenutka pomislili na narod u Jadru i Radjevini , da ne govorim o profesionalnoj etici.

  5. Podržava linč! Bas je simpatično to zanimanje „lovac na geologe“. Bravo Stojković!!! Vrhunac inteligencije!

  6. Jel to došlo vreme da Srbija nauči čemu geologija služi ili će kao dosad arhitekte da drve o izvorištu a biolozi o rudama?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.