Rudolf Đulijani: Osramoćen

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Koliko pristrasan tekst. Da Ruske sluzbe ko jos veruje u te besmislice, Bajdenov sin ima sumljivo poslove I na Kosovu ne samo u Ukrajni tako su smesni pokusaji Demokrate da se optuze Rusi za ocitu korpuciju. Nazalost kod Nas uglavnom se prenos mediji Koji su toliko navijacki opredeljeni da bi Im I Pink pozavideo

    1. Nego, da pustimo mi Ruse, Ukrajince, Kosovare, Kineze, službe, republikance, demokrate i ostale, a da se fokusiramo na nas. Ovo je onaj isti Đulijani koji je početkom 2012. blagosiljao ideju, tada još opozicionog, Vučića o izgradnji Beograda na vodi za šta je pošteno plaćen od strane mlade SNS sa cirka 200.000 dolarskih novčanica (to je bila zvanična tarifa bivšeg gradonačelnika Njujorka za poslove promocije i konsultacije). Priznaćete, nije loša lova za jedan dan rada uz plaćene troškove. Jedino za šta je Đulijani tom prilikom bio uskraćen je informacija da će Vučić pokloniti investitorima hektare i hektare NAŠEG zemljišta, a lovu ubirati i brojati BEZ NAS. Vidite kako vizionari puknu dvesta somića 2012. da bi onda ubrali mnogo, mnogo više par godina posle. I eto, sada se karma poigrala i sa Gospodinom Đ. Imaju prava kada kažu zemljaci Gospodina Đ. – Karma is a bitch. Valjda će dotična(karma) i završiti ovim započeti posao.

  2. Ovaj engleski Borat je smeh pogledajte South Park Pandemic special… Ko se uzeleo malo i prozivanja na američki sistem.

  3. Taj Saša Koen je nula od glumca. Ovo je samo njegov podli pokušaj da se ponovo nametne javnosti.

  4. Dok je bio gradonačelnik Njujorka Djulijanija su optuživali da je korumpiran i u sprezi sa mafijom (Koza Nostrom).

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.